Gisledagarna.

1. Linus (som har svincoola tatueringar över cirka hela kroppen) och jag i förmiddags! 2. Sven och jag innan gårdagens utgång.
 
Jag och Iza igår och idag!
 
Chrille, Kenny (en nyfunnen och helt grym typ nästan storebror vid de tillfällen vi ses) och jag igår natt.
 
Haha, jag kunde inte sluta skratta när jag såg den här bilden. Det ser verkligen ut som om att jag var heeeelt redlöst spårad. Men nej. Jag var där. Och mådde bra. Och råkade se ut som kaos på bild.
 
.. när man sitter på Svens toalett, känner sig aningen övervakad och ja, där sitter Svea och spanar.
 
 
Slapp-förmiddag-med-brillor-selfie.
 
Ikväll dricker jag bara multivitamin.
 
 
Kände mig slirig ganska fort.... höhö.
 

Åter en bra helg. Gisledagarna pågår för fullt här i grannorten. Jag har faktiskt aldrig hängt ute på Gisledagarna något år förut, men nu kände jag att det fick vara dags. Förut har jag bara åkt hit en snabbis för att köpa brända mandlar på marknaden (vilket jag såklart gjort även i år).
 
Igår samlades vi ett större gäng än vanligt hemma hos Iza och Kasse för en superhärlig förfest (svinkul med nya ansikten), och sedan drog vi vidare mot hotellet. Jag är inte mycket för sådana ställen, helt ärligt. Jag gillar att umgås med lagom stora mängder folk på hemmafester/hemmamys, istället för att trängas bland miljarder okända/kända som man inte vill se/allmänt odrägligt folk. Men jag gav det en chans och det var roligare än jag trodde. Någon gång då och då kan det ju gå för sig! Gick tillbaks efteråt och hade en gó natt.
 
Idag ställde vi klockan hyfsat tidigt för att inte råka sova bort dagen. Jag köpte mandlar på marknaden och sedan tog vi det lugnt och fixade oss innan vi begav oss till samma plats som igår. Jag är ganska trött efter gårnatten, så nu gick de andra vidare för åter en natt på hotellet, och jag bestämde mig för att stanna kvar som hundvakt och smyglåna datorn för lite bloggning. Dricker multivitamin-juice som jag blivit helt beroende utav och spelar Paramore för fullt i lägenheten. Härligheter!
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: