Sunday, bloody sunday
Hej, söndag! Två jobbveckor kvar. Egentligen skulle jag bara jobba 1,5 vecka till, men i och med att jag blev anställd bestämde jag mig för att bara ta tre veckors semester, så att jag kan ta min planerade Turkiet-vecka i höst! Inte mig emot, hihi!

Har precis varit en sväng hos den nyvlivna två-barnsfamiljen och snyltat på Netflix. Det är en sorg att jag själv varken har internet eller Netflix nu när "Orange is the new black" äntligen släppts. Hann se två avsnitt och blev väl inte jätteimponerad, men hopp finns!

Funderar på det där med teve när jag flyttar hemifrån. Hur gör folk med det? Jag har redan en teve här hemma som jag kommer att ta med när det är dags, men helt ärligt minns jag inte när jag senast satt bänkad framför ett viktigt teve-program. Är det ens nödvändigt att skaffa teve-kanaler? Haha! Det känns som om att teven är påväg att utrotas. Jag har dessutom endast följt typ fem serier i hela mitt liv och kollar ytterst sällan på film. Allt jag följer är typ mängder utav fem-minutersklipp på Youtube.. Kanske räcker det då bara med att skaffa ett jäkligt bra internet? Program kan man ju se på de olika play-kanalerna. Något att fundera över, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: