Shoppar upp lite skattepengar.

 
 
Fick under natten nys om att skattepengarna landat på kontot. Jag tog ett moget beslut och bestämde mig för att föra över de flesta kronorna till mitt Flytta Hemifrån-konto. Undrar vad just dem laxarna kan tänkas gå till. En halvlyxig soffa? Ett fett köksbord? Samtliga nödvändiga grejer som skall fylla köksskåpen+lådorna? Hmm.. spännande! 
 
 
Men liiiite pengar sparade jag på mitt vanliga konto, också. En liten bonus. Som rök direkt. Skrev ju för ett tag sedan att jag beställt hem lite mag-toppar från Nelly, men inte kände mig helt bekväm i att klä mig i dem. Stryk det. Det är ju en vanesak, såklart. Alla andra har maglinnen och nu har jag också testat och det känns ganska skönt. Beställde därför hem lite fler, som jag tittat på förut. Gråter sorgetårar över att den blå toppen ovan inte finns kvar i varken svart eller vitt. Men blå får gå!

Passade även på att framkalla lite bilder från den senaste tiden. Eller rättare sagt bilder som tagits sedan jag senast framkallade i typ oktober. Blir roligt med lite nya förstoringar! 
 


Är för övrigt ganska trött på Nelly. Är ofta sugen på att shoppa, klickar in på Nelly rent rutinmässigt för att det präntats in i mitt huvud att det alltid finns bra grejer där. Men det stämmer ju sällan. Blir allt som oftast besviken och hittar ingenting. Bra för plånboken, men tråkigt för mig. Har ni tips på hemsidor som säljer snygga kläder och där allt inte är svindyrt? 
 


Kommentarer
Postat av: Emma

Bubbleroom!

2015-06-11 @ 14:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: