Julia - skamlighetens ansikte.

 
TT Grace (snubben ovan) - Sandy.
 
Jag var alltså på Sigges Loge i lördags för att fotografera. Det förväntades bli en grymt svängig Rockabilly-kväll och jag var inställd på att majoriteten utav kvällens besökare skulle ha helt amazing, fluffiga klänningar och stora häftiga frisyrer. Killarna skulle ha skinnjackor och se ut som min man - Elvis Presley.
 
 
Tyvärr skymtades endast ett fåtal passande klänningar och drömmen om den perfekta Rockabilly-mannen gavs upp ganska fort. Men så plötsligt stod han där. Alldeles ensam, lite avsides och tittade ut mot de som dansade. Mitt framför näsan på mig. Hjärtat slog ett extra slag. Jag blev exhalterad. Äntligen! Rusade emot honom. Tårarna rann. Nej, okej, där gick jag till överdrift. Men ni fattar. 
 
 
Jag (som sagt mycket lycklig och exhalterad): "Dig måste jag få ta ett kort på! Du är ju svinhäftig!
 
Han: *skrattar och gör en cool pose, men säger inte så mycket*

Jag (fortfarande mycket framåt och nu också överdrivet stolt över att ha lyckats få till åtminstone en bild som kunde representera kvällen):
"Var är alla andra som ser ut som dig? Du ser ju ut som man ska göra ikväll! Jag trodde att alla skulle ha sådana där balla frisyrer, men du är ju en utav få som skött sig. Så himla kul! osv .osv. osv. osv. (dränker honom med komplimanger)."
 
Han: "Jaa, det är ju strax dags att gå upp och spela..

Jag: "?????"
 
Han: "Det är ju vi som spelar nu ikväll.. haha!" 

Jag: "...... jahaaaaaaa.....! Eh.. hihihihi. Okej... så kul! "

Och så stod jag där och svamlade ihop någonting fånigt och kände mig ganska rejält skamsen och pinsam. Inte för att en vimmelfotograf förväntas ha stenkoll på hur samtliga band och medlemmar låter och ser ut, och snubben såg inte direkt sorgsen eller förolämpad ut, men ändå. Bandet visade sig dessutom vara riktigt bra, trots att jag inte hört talas om dem tidigare. Borde lyssna oftare på Rockabilly och Dansband och grejer. Måste ju vara den absolut mest medryckande och uppiggande musikstilen. 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: