Frigjord på jobbet.

Såhär ser jag ut på jobbet. Nej, okej, det gör jag inte alls. Det skulle vara en total omöjlighet att arbeta med långt, utsläppt hår. Jag har alltid hästsvans. Och den gamla slitna kepan. (Lyxar ju till det med en precis likadan, fast nyare och därmed mer färgstark keps alla andra timmar på dygnet). Har sladdar från iPoden lite här och var, också. Framåt morgonen är jag även en gnutta svart i ansiktet pga. smuts. 
 
Är så euroforisk över att få ha linne på jobbet att jag bad mamma fotografera igårkväll. Vi är egentligen tvugna att använda t-shirtar med företagets tryck på, men nyligen gjorde någon "upplopp" genom att ha på sig ett linne. Sakta men säkert tog även jag mod till mig och gjorde detsamma. Hela kroppen känner sig frigjord. Nog för att jag har större storlek än jag egentligen skall ha på arbetströjan, jag får ändå superpanik i den allt som oftast, eftersom att den är tight vid halsen. 
 
Något mer som är härligt är att jag inatt fick nys om att vi bara jobbat fyra nätter nästa vecka. Glädje. Sist jag tänkte på midsommarledigheten var det så lång tid kvar att jag nästan blev sorgsen och försökte att inte tänka på det. Och det gick uppenbarligen väldigt bra. Haha! 


 
Haha, alla mina inlägg handlar om att jag laddar inför sommaren. Känner mig lite tjatig, men ni får ta det. Jag har trots allt inte upplevt en svensk, härlig sommar med familj och vänner sedan 2013. Sommaren i England var varm, fantastisk och inte alls värd att klaga på rent sommarmässigt, men ändåååå.. Jag har längtat sedan jag satt där i mitt värdfamiljshem och snyftade över att familjen undrade om jag menade "Midsummer Murders"/"Morden i Midsommer" när jag försökte förklara om vår svenska högtid. Haha! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: