Jag bor i en igloo.

Jag bor ensam nu. Familjen har semester/sommarlov och bor i huset som vi bygger på landet. De tog med sig internet. Teven fungerar nog inte, men jag behöver den inte ändå. Det är risigt att inte kunna använda datorn, men ja, jag är vuxen och kan skaffa mig eget internet - så det är inte klagomål på det viset. Klagar heller inte om att kylskåpet är tomt, för jag har sedan lång tid köpt egen mat, men det ser lite deppigt ut. Mamma var och hämtade dammsugaren idag. Lyckligtvis hade jag en egen, sprillans ny, som jag fick i studentpresent. Tystnaden är otroligt tråkig, så jag kostade på mig Spotify Premium, då man skall kunna lyssna på det offline. Men så insåg jag att jag inte har appen, och av någon anledning går den inte ladda ner via mobildata, utan det behövs Wifi..

Så, tystnaden är sorgsen. Jag hade kunnat göra något åt det om jag hade eget internet (vad rekommenderar ni för bolag?). Vad jag INTE kan göra någonting åt och som jag har all rätt i världen att klaga över är att våra hyresvärdar stängt av all värme i lägenheten sedan veckor tillbaks. Jag fryser snart ihjäl. Lägenheten är en igloo. Jag är en snögubbe. Bara för att det är sommar betyder det inte sommarvärme. Surt! Inte första gången jag blir arg på de som äger huset. Exempelvis fick vi vänta på ny torktumlare i över ett halvår när den gamla gick sönder. Hoppas på bättre hyresvärdar när jag hittar min framtida lya.


Nu ska jag stoppa ner mina iskalla tår, fingrar och nästippen under duntäcket och hoppas på att överleva. Tur att det ör varmt på fabriken inatt.. Någom som har ett rum att hyra ut?? Eller vill bli sambo för ett tag??? Hehehe.