Semesterharmoni




Efter en ganska effektiv dag har jag landat i soffan med mitt kära duntäcke, en bok, massa små ostar, choklad (nej, smakerna går ej att blanda.. jag äter ostarna först, haha!) och lille Sebastian. Tråkigt väder ute och jag är galet trött, så det känns faktiskt ganska mysigt med lite tända ljus och ensamtid.

Den här veckan har jag haft lite klippningar, läparrundor och annat smått på dagarna, men kvällarna har varit riktigt lugna. Jag hade nog inte tackat nej om någon velat hitta på nåt galet, men helt ärligt har jag nog behövt lite tid för mig själv ändå. Känner mig som en trasig festbrud med sömnbrist och kvävd hjärna som hamnat på rehab, har fått tänka, vila och ta hand om sin kropp. Ansiktsmasker, hårinpackningar och annat härligt. Har haft fotbad med peeling nästan varje kväll. Fabriksjobb tar hårt på kroppen. Man står ofta böjd över pallar när man packar, man gör tunga lyft, springer runt, gör dumma rörelser och arbetar med händerna när man gradar, men under mina månader hittills känner jag mest att fötterna tagit stryk i de obekväma skorna. Nu är de som nya. Bebisfötter. Lovar mig själv fotbad minst en gång i veckan i framtiden. Det har även varit ovärdeligt att på sova nattetid. Jag kom in i en riktigt härlig dygnsrytm nästan direkt när semestern startade, vilket jag inte trodde var möjligt, då jag knappt kunnat sova alls den senaste tiden av alla möjliga anledningar. Supernojig över hur jag ska lyckas vända tillbaks på rutinerna när semestern är slut sen..

Jag läser Klara Zimmergrens bok, också. Har velat läsa den sedan den kom, men har inte funnit tid, lugn och koncentration förrän nu. Kommer nog vilja recensera den här sen. Så mycket tankar. Jag har säkert 5-6 superspännande böcker som jag lämnat halvlästa för att jag aldrig klarar att sitta still.. får se om jag kan plöja ut några nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: