Nytt i garderoben.
Min och Malous promenad omvandlades på ett par sekunder till en kidnappning. Ett försvinnande. Plötsligt var innehållet i min plånbok puts väck. Jag har idag handlat för mer pengar vid ett och samma tillfälle än vad jag någonsin tidigare gjort, i klädvägar (om inte studentmössan räknas).

Först köpte jag en väska (ej på bild, men lär skymtas i sinom tid). Jag hade en perfekt sova-borta-över-helgen-bag som gick sönder i vintras. Alltså ett mellanting mellan handväska och resväska. Därmed har jag burit med mig en ryggsäck, handväska och typ en ica-kasse när jag sovit borta det senaste halvåret. Som en tvättäkta luffare. Nu är problemet löst och jag har en fräsig, turkos väska att packa inför framtida övernattningar.

Vi vandrade vidare mot Azzuro. Alltså, vi kvinnor som bor i Gislaved med omnejd bör tacka Gudarna över denna lilla klädbutik. Den är i princip allt vi har och gör en aldrig besviken. Jag blev helt lyrisk så fort jag trampade över tröskeln idag. Jag som egentligen AVSKYR shopping. Jag ville ha ALLT. Jag behövde 2-3 par halvbilliga shorts, men fick med mig ynka ett par halvdyra. Jag behövde ingen topp alls, men jag köpte tre. Tre superhärliga, tunna, silkeslena och alldeles ljuvliga, bohemiska överdelar (vad kallar man plagget längst åt vänster?). Jag har tidigare berättat om mitt filtplagg som jag flyttat in i, och under den här somriga veckan har jag bott i bikini och haft min Grek-sarong över axlarna när det varit kyligt. Måste ju ha varit nudist i mitt förra liv. Jag är en otroligt frusen person som alltid är kall, men ändå envisas med att ha så lite kläder på mig som möjligt. Perfekt med filtplagg, saronger och toppen längst åt vänster på bilden. Täcker kroppen, men är ändå så himla lätt och skönt!

Hoppas att det fina vädret kommer tillbaks, så att jag kan använda allting även utomhus, för gratis blev det inte, haha!


Kommentarer
Postat av: Emmeline

Plagget längst till vänster skulle jag nog kalla shorts! ;)
Skämt åsido, de andra kallar iaf Azzurro själva för tunikor. =)

2015-08-07 @ 09:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: