Margretheskålar
Jag tror att jag äntligen har det mesta som behövs i köksskåpen/lådorna nu, det saknas nästan bara elgrejer, som mikrovågsugn, mackgrill och brödrost (förvisso rostar jag aldrig bröd, så den kan ju få vänta). En del saker hittade/ville jag inte köpa på IKEA, men vissa saker har vi dubbelt/trippelt utav här hemma, så det är ju perfekt!

Jag saknar även en riskokare. Jag äter väldigt sällan ris, men när jag väl gör det använder jag Tupperwares, enligt mig, bästa uppfinning. Kaffmuggar ville jag inte köpa på IKEA, då jag hoppas kunna hitta ett par lite extra balla i en riktig inredningsbutik. Och så lite olika burkar att ha typ mjöl, kakao, socker osv. i. Men det låter jag komma med tiden, där hoppas man ju också på att hitta lite coola burkar i coola butiker.

Behövde även lite skålar fram tills inatt. Syrran tipsade om Margretheskålar häromdagen och inatt ploppade en annons upp framför min näsa på mobilen. Fyra skålar med lock för 399 spänn (ordinarie pris var kring det dubbla). I fräsiga färger. Jag valde blått!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: