Två veckor.

Har aldrig någonsin gillat stora hundar. Gillar knappt hundar överhuvudtaget, förutom Caisa. Men jag är
lite hemligt kär i Lola, som för första gången kom in och lade sig på mitt rum precis. 

Gick upp med pojkarna klockan 08:30 och sedan hängde vi i parken i tre timmar. Jag kan väl erkänna att jag inte anser att världens roligaste grej är att bokstavligt talat leka med barn, så jag antog att tiden gick segare än jag trodde. Phil var chockad över att vi varit borta så länge, haha!
 
Jag trodde ju att jag hade en ensamdag med barnen, men fadern var också hemma, så vi har hjälpts åt med barn och hushållssysslor idag. En riktig grabbdag! Vet inte varför jag trivs så himla mycket bättre med pojkar/killar/män/gubbar i de flesta situationer. Storebrorsan var min största förebild som barn, jag kickade alltid ut farmor till gästrummet och sov med farfar när jag var liten, jag har mest killkompisar och jag valde att maila med Phil redan innan jag kom hit. Föredrar dock kvinnliga husdjur.. haha! 
 
Vi åt precis lite BBQ. Jag har aldrig ätit det förut, men det var gott! Kanske lite överskattat, men helt klart gott! Vi ska ha en BBQ-fest här med typ 60 personer i augusti. Fattar inte hur alla ska få plats.. 
 
 
Nu har jag varit här i två veckor. Förra året var jag i Grekland i två veckor på en solsemester med min pojkvän, allt var perfekt, så tiden gick superfort då. Nu går den i normaltakt. Jag har aldrig någonsin varit hemifrån i mer än två veckor. Känner ingen som helst hemlängtan ännu, heller. Mina värdföräldrar kommer från Irland och Nya zeeland, så de är båda noga med att berätta att det är okej att längta hem, och att de vet hur det känns att längta och att ha sina nära och kära så långt bort. Och de säger, precis som jag själv har tänkt trösta mig med när den där hemlängtan eventuellt uppenbarar sig, att om man åker tillbaks hem är allting precis som vanligt. Man kan längta hem alldeles enormt, men när man väl är hemma är allt precis som det var förut. En tråkig vardag, alla stressar runt, jobbar, huset står kvar och allt är sig likt. Lite nya byggnader för min del att se, bara. Huset på landet kommer nog att vara ganska färdigt när jag kommer hem, brorsan kommer att ha byggt ut sitt hus en aning och det sprillans nya Burger King står redan på plats i Gislaved. Tänk att jag har väntat på Burger King ända sedan ryktet började spridas för typ tio år sedan, och en vecka efter att jag lämnar landet står det på plats! Haha!