Varning för äckelbild.


Hade ingen annan bild, så här får ni en före-efter-bild på mitt lillfinger, som dessvärre förändrats till det värre. Flera skinnlösa partier och det svider som saaaatan. Massa(!!!!)  minismå blåsor som inte gick att fokusera på. Usch. På salongen sade kunderna att det kan ha att göra med urinvägsinfektionen. Jag kan inte riktigt förstå hur de menade, men kroppen kanske blir sådär känslig av infektioner? Ingen aning. Vill hur som helst få bort det! 

Annars då? Jag har haft en ganska skön dag på salongen. Fick tag på tre kunder, så tack vare dem gick klockan lite snabbare. Mamma och Nowa hämtade mig vid 17:15 och vi styrde mot Hestra och Isaberg. Henke kom också och mötte upp oss. Jag har inte varit där på flera år, senast var 2010 (då åkte jag dock inte skidor, utan träffade lite kompisar). Idag tänkte jag låna mammas skidor, ställde mig i mellanbacken (barnbacken är ju jättebrant..) och började min färd neråt. Backen skall väl ta knappt en minut att åka ner för, men jag kämpade i nästan en halvtimme. Gled vågrätt genom halva backen innan jag gick på snedden, för att sedan plocka av skidorna, kana på rumpan och gå med pjäxorna.. katastrof! Småbarn i femårsåldern race:ade förbi utan stavar och där låg jag och grinade! Fick åka lift med Henke upp. Det var ganska kul, hade hellre åkt lift hela kvällen. Mamma fick tillbaks skidorna när jag kom upp och sedan satt jag först ute en stund och tittade på när snöskotern hämtade person efter person till sjukvårdsstugan, innan jag gick in i värmestugan och satt där en stund. 

Jag var faktiskt helt okej på att åka skidor när jag var liten. Var på Isaberg med mina grannar när jag var tolv år, då var jag hur duktig som helst i mellanbacken. Och nu vågar jag knappt kolla på den. Jag är ganska säker på att jag ikväll åkt skidor för sista gången i mitt liv. Men det ser ju så jäkla härligt ut!