Sommarkänsla.


Vet inte varför, men jag gillar den här bilden. Jag tog den utav misstag, trodde att självutlösaren var
igång, men kameran fotade direkt när tryckte på knappen och samtidigt började springa baklänges..

Åh, vilken fin dag det har varit idag! Min kropp har redan ställt in sig på sommarlov, tror jag. Igår vaknade jag nämligen sex minuter innan bussen gick och idag vaknade jag 25 minuter före. Jag som aldrig försover mig! Hann i alla fall med båda dagarna. Sommar, sommar, sommar! Klasskamraterna hade shorts på sig när jag anlände till skolan, och som tur var hade jag ett par reservshorts för just sådana här dagar inläst i skåpet. Jag och Emmy tog en sommarpromenad till Eko och sedan hade jag en körlektion som gick fantastiskt bra.

När jag kom hem från skolan snyggade jag till mig lite grann och traskade sedan iväg till min praktikplats (eller ja, jag hoppas att de fortfarande vill ha kvar mig, så jag kallar den för "min", hehe) för att hälsa och kolla läget. Det resulterade i kramkalas, så kul! Köpte lite kvällsmys på hemvägen och nu har jag precis varit ute på en runda. Jag hade ju tänkt ta det lugnt, men drog ändå på mig mina nya löparshorts och sprang bättre än någonsin, trots att jag glömde dricka innan, hade skoskav och kände mig allmänt slö. 
Himla skönt att låta de ofasta låren fladdra fritt i luften, ni borde testa! 

Ha en fin kväll, mina vänner! ♥


ps.
Igårkväll kom beskedet om att alla JB-gymnasium lägger ner, för er som missat det. Fyra övertas dock utav annan ägare. Tyckte väl att det här inlägget blev lite för positivt för att vara sant, hehe!