Påskdagen.


Två små påskkärringar som hälsade på i förrgår.


Hejdå, vad jag är kass på att blogga. Sedan jag skaffade Samsungen i Januari så har jag använt både datorn och systemkameran betydligt mindre, vilket är lite synd. Åtminstone när det gäller kameran. Mobilkameran är ju bra, men inte jämförbar med systemisen, det är bara mycket enklare att hala upp mobilen ur fickan än att springa och hämta kameran. Men det ska bli skärpning! 

Igår var det ju påskafton och vi hade inga särskilda planer. Som vanligt på högtiderna åker familjen till Kållerstad och därmed blir jag (och Julio) atuomatiskt fast hemma för att vakta hundarna. Oftast inte oss emot. Vi smet dock iväg en stund, eftersom att jag ville presentera Julio för Sigge. Ingen var hemma när vi kom, mer än Alfons, som numera bor på altanen. Så vi kikade lite på honom och spelade in Harlem Shakes på baksidan medan vi väntade.

Sigge låg sedan så fint och "log" åt mig i mitt knä. Jag har hört att bebisar "ler" för att de har ont i magen, och mycket riktigt lade han världens största brakskit som dånade över hela huset i knäet på mig. Sedan såg han så nöjd ut. Haha! 

När vi kom hem inträffade katastrofen. Påskmusten var borta! På självaste påskafton! Inte okej. Vi genomsökte hela huset, ringde till mamma som inte hade teckning, skrev till Kevin som inte var hemma och till Tove som inte svarade. Det var alltså en ganska tjurig Julia som åt tacosrester från gårdagen med lax och apelsinjuice.. Och räkorna till efterrätt var inte alls goda. Vi började även kolla på "Sällskapsresan" som inte var lika rolig som den brukar.. nej, fy. Jag somnade. Stackars Julio. Alldeles för sent meddelade Kevin att påskmusten fanns i skåpet ovanför städskrubben. Nej, kvällens enda lycka var när familjen kom hem och levererade ett påskägg till mig från Anna. Åh, jag minns inte när jag fick ett riktigt påskägg fyllt med godis (och lite frivillig betalning från klippningen) i senast.. många år sedan. Känner mig  därför sådär barnsligt glad även idag.

Nu ska jag byta om och sedan knalla hem till Sigge igen. Kan ju meddela att mina ben verkligen har motionerat duktigt sedan han kom till världen.