Vill inte bli sjuk..

Haaaaallå. Vi hade mysmorgon med ansiktsbehandling, tända ljus och frukt imorse. Så himla mysigt! Jag får alltid lite ont i halsen utav bland annat filmjölk, för söt yoghurt, te och honungsmelon (haha, knasig blandning.. finns det något samband?). Därför antog jag att det berodde på melonen när jag fick lite ont i halsen efter första lektionen. Dock blev det lite värre och jag började även känna mig lite mer frusen än vanligt. Jag hoppas att halsen bara är inbildning och att kölden beror på att jag bara är övertrött. Jag har sovit förfärligt dåligt hela veckan, vaknar hela tiden. Drack i alla fall varm choklad precis och ska ta det lugnt nu. Har heller ingenting planerat i helgen mer än att vara hemma och plugga järnet. Det är så himla mycket i skolan nu, för mig (den enda som har svenska och engelska i klassen), trots att JB-gymnasiet har som policy att inte dela ut hemläxor.. 

Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Har långdag i skolan med kunder och lite roligheter inplanerade på på måndag, körlektion på tisdag, inlämningar på onsdag, redovisning på torsdag och blablabla.. Och sen är det sportlov (fast då är jag säkerligen frisk igen om jag nu blir sjuk)! Jag hade precis gett upp hoppet om jobb på lovet, men mailade för säkerhets skull chefen igår, och nu fick jag precis svar om att jag får jobba förstaskift. Total lycka och total mardröm på samma gång. Förstaskift = ingen sovmorgon, lägre lön och fem arbetsdagar istället för fyra. Men pengar blir det, och det behövs, kan jag säga! Så det är absolut mer lycka än mardröm, ändå. Jag var och betalade 4000 kronor på körskolan innan. Riskettan och ett paket på fem lektioner. 

Öhöh. Jag bloggar tråkigt nu, men det finns inget att skriva om eller ta kort på. Och nej, jag tänker inte be er om bloggtips den här gången, för ni tipsar aldrig ändå.