Det här med hästkött..Jag har mest läst rubriker och snabbläst artiklar, så om det nu är så att hästarna inte var friska, slaktade på bra sätt eller liknande (jag vet att de var svartslaktade, dock), så tar jag väl tillbaks nedanstående text. Kanske inte ens borde få uttala mig i brist på kunskap, egentligen.
Men ni får gärna rätta mig!

Jag börjar bli väldigt trött på att tjat om hästkött nu. Jag känner att det har blivit alldeles för mycket. Jag tänker liksom "kött som kött", eller, "dött djur som dött djur". Sak samma. Vi äter kossor, fåglar, fiskar, grisar osv. som om ingenting. Fina djur allihop, så vad gör det för skillnad att äta hästar? Det hade ju varit mycket värre om de hade hittat kött i min mammas vegetarianmat, eller hur?

Visst tycker jag att det är väldigt fel att det som står på innehållsförteckningen inte stämmer, men varför dra in varenda köttbulle och pyttipanna-påse från affärerna? Slänger dem det sen? Varför inte ställa produkterna på en enskild hylla så att folk som tänker som jag ändå kan köpa det? Annars dog ju dessa djur ännu mer i onödan än vad de redan gjort. Och tänk på alla fattiga länder där folk inte är lika kräsna som i Sverige. Där skulle folk döda för lite häst för att slippa svälta.

Jag tycker att det är så himla fånigt att folk reagerar som de gör. Självklart vill man lita på vad som står på förpackningen, men kan man äta kossa så kan man fasen äta häst också!