Sista Oktober.

Jag har världens bästa mobilkamera. Byggde sådana här berg igår. Helt klart en utav mina favoritkörningar. Den tog tid, var superenkel att packa och man slapp bygga pallar.
 
Sitter och njuter utav den sista timmen innan jag måste börja dra mig mot arbetet. Förutom att urinvägsinfektionssmärta så har jag faktiskt haft det extra bra på jobbet de här två dagarna. Idag är det dag tre och chansen att även det här blir en extra bra dag är nog minimal. Så bra kan det inte bli!

Förresten. Läkaren kunde inte garantera att jag hade urinvägsinfektion i måndags, trots att testet innehöll blod. Jag bönade och bad om pencillin och då skrev han motvilligt och tveksamt ut ett recept. Senare på kvällen höll jag ju som sagt på att dö utav smärta och fick slänga i mig massa smärtstillande. Igår ringde han upp mig och bad om ursäkt. Nu hade han tydligen hittat bakterier och hemskheter. Så typiskt när läkare inte kan lyssna ordentligt på sina patieter (i alla fall när det är patienter som precis som jag har haft sjukdomen väääldigt många gånger och kan sin sak.) Men jag gillar honom ändå, han är alltid bra, och han kollade ju faktiskt i efterhand och lade ner tid på att ringa upp mig. Nu väntar jag bara på att få en ordentlig utredning på varför jag alltid drabbas..

Ha en bra dag nu, folk!