En sommarlista? Hjälp!


Okej, nu är det såhär.. på John Bauer-gymnasiet har det alltid varit så att man inte får ha sin skoldator över sommaren, jag har inte hört någonting om detta året, men jag antar att jag snart också kommer att behöva säga hejdå till min.
Vår stationära dator här hemma är fruktansvärt långsam och någon annan dator finns inte till hands, möjligtvis Julios när vi hinner ses. Mycket sommarjobb, datorlöshet och vistelse utomhus kommer alltså att göra att uppdateringen kommer att minska, men jag ska såklart göra mitt bästa för att kunna uppdatera så mycket som möjligt ändå!

Jag kom nyligen på den galanta idén att jag kanske borde skriva en sådan där "30-dagar-lista", som jag har gjort någon gång förut. Alltså när man skriver, berättar och kanske lägger upp bilder om ett speciellt ämne varje dag. Jag skulle kunna skriva den nu de kommande veckorna och tidsinställa så att de ploppar upp då och då under sommaren. Vad säger ni om det? Jag har en liten grundlista redan, men det vore ännu roligare om ni kunde hjälpa till och ge mig lite förslag på vad jag skulle kunna skriva om, så att listan blir lite mer personlig! Lite som en frågestund, fast ändå inte..

Ni är ju ganska många läsare nu igen, så lite förslag måste ni väl ha?
Ni kan vara anonyma, jag godkänner kommentarerna om ett par dagar!