1/4

En utav fyra arbetsdagar avklarad. Fick vara i A-gruppen, som jag avskyr mest utav grupperna. Men det gick ändå fint, jag slapp väga allt för mycket och det var faktiskt nästan lite för lugnt. Det tog över en timme innan min maskin ens startade. Efter rasten hade jag fyra sega maskiner som stannade lite då och då.. Gillar inte när det stannar heller, då går tiden långsammare och man vill inte stå och göra ingenting. Då känns det som om att folk kollar snett och tycker att jag är lat, trots att jag förberett med miljader pallar och sopat halva maskinhallen.. hehe!

Kom in på hotmail nu, också! Så imorgon ska jag designa klart min almanacka och sedan får nog Sandra hjälpa mig med att beställa den när hon hinner.

Nu ska jag springa ner i duschen. Jag är helt kletig med svett som har bildats all over my body de senaste tio timmarna. Och nu fryser jag. Och så har jag ett badhus i strumporna. Äckligaste känslan. Konstigt nog stinker jag inte. Men nästan, kanske. Ville bara dela med mig. GODNATT!