Freaking parawhore.

Funderar lite över varför jag ser ut som jag gör vissa dagar. Men hellre än riktigt dålig bild, som denna, än ingen bild alls. Eller..? Äh, det kan kvitta, jag är för det mesta ganska nöjd med hur jag ser ut. Bryr mig inte så mycket, egentligen. Det finns så himla mycket viktigare saker. Skolan exempelvis. Idag är det tisdag, vilket betyder att jag bara hade två lektioner. Bestämde mig för att ta tag i saker och ting, och jag lyckades väl lite. Känns bra.

 

Imorgon har vi studiedag igen. Fattar ni hur skönt det ska bli att slippa gå till bussen i minusgrader och sedan vänta för att bussen alltid kommer tjugo minuter sent? Jo, det ska bli jätteskönt! Ska sova ut. Senare på dagen ska jag åka med familjen till Ullared. Var där i Juni sist! Känns som om att det blir alldeles för sällan (när man ändå bor så himla nära). Men nu är det dags, och jag har skrivit en ganska lång lista. Tragiskt nog är jag helt pank efter Stockholmsresan och Harry Potter+utekäk i Jönköping med Emelie förra helgen.. Sen måste det ju köpas lite julklappar också. Så ja.. dålig timing, egentligen. Sandra svarar inte på mitt sms där jag frågade vad hon önskar sig. Hoppas att hon inte vill ha någonting. Muahaha! Nej, men.. jag har faktiskt inte tänkt byta klappar med alls många i år.

 

Jaja, nu ska jag ligga uppe lääänge och titta på tv utan att ha dåligt samvete över att jag ska upp tidigt. Är lycklig över att "A shot at love with Tila Tequila" har börjat sändas på MTV igen. Sen blir det DR90210 all night long. Men ja, jag ska försöka plugga lite imorgon ändå, bara för att jag är en duktig brud. Godnatt!