Idolerna är så härliga och fyller mitt hjärta med lycka.

Nu är jag hemma igen.
Tog tunnelbanan direkt efter utröstningen. Stod sen utanför Clarion i den iskalla fredagskvällen och frös häcken av mig. 00:20 kom dem äntligen! Då blev iskalla isbiten Julia helt varm inombords och lite utanpå också!
Rabih, så fin han var! Jag rusade fram till honom och ropade hans namn, såg lyckan i hans ögon, och jag kramade honom jättelänge samtidigt som jag berättade för honom att han var bra, att han är underbart bra och så tackade jag honom flera gånger för att han inte åkte ut. Han sa att jag var så gullig och så sa han "Vet du vilken låt jag ska sjunga på fredag? Alltså, ååh, jag vill berätta, men jag får inte!! Buhu! Det är min favoritlåt, och den betyder så himla mycket för mig!". Jag bara fortsatte krama honom och han luktade så sjukt gott, det gjorde han visserligen i Onsdags också, samma parfym! ^^
Vi sa hejdå och sen gick han och jag blev lite deppig. Fick syn på lilla korta Reza. Sa sanningen till henne, att hon var bäst just den här kvällen, hon log med hela ansiktet sådär som bara hon kan, skrattade och tackade, och sen fick jag en kram utav henne också!
Erik skyndade förbi mig, och jag sprang fram till min Mariette, även hon var jättefin och hon hade de där vacka ögonfransarna som hon visade i teven tidigare i kväll. Calle stod jag bara och tittade på, han var inget speciellt. Kom på när jag såg honom, hur galen jag var när jag såg honom på hans audition för knappt två månader sedan. Nu betyder han knappt något, visst är han fortfarande bra, men han har fortfarande inte toppat sin audition tyvärr, jag hade förväntat mig mer.. Eddie, Erika och Tove såg jag inte, dom kom förmodligen lite efter. Dom var inte så viktiga att se, ingen av dom är någon favorit för mig.


Förresten, Erika åkte ju ut!
Det kom som en chock för mig, och förmodligen alla andra också, för märkte ni hur tyst det blev när Peter Jihde sa hennes namn? Erika var bra och det vart absolut inte hennes tur att åka.
Trots att hon inte verkar ha en trevlig personlighet, hon var inte den som jag trodde att hon var, så är hon riktigt bra på det hon gör. Att sjunga. Hon är bättre än både Rabih, Tove, Calle och Eddie. Så vad var det som gick fel egentligen? Tog hennes fans för givet att hon skulle stanna, så dom röstade på sin andra favorit, eller sket i att rösta över huvud taget? Jo, det är möjligt att det faktiskt blev så.
Det påminner mig lite om vad som hände för två år sedan, 2007. Året då Daniel Karlsson, den självklara vinnaren fick lämna idol, så himla tidigt, på en fjärde placerig. Då var alla i chock, juryn, programledare, publik och förmodligen varenda tv-tittare också. Alla visste att han skulle vinna, något annat vore fel.
Därför är det så himla viktigt, att fast man vet att en person är en stor favorit så får man inte ta för givet att alla röstar, du måste själv rösta om personen är viktig!
Dock tycker jag att det är himla kul att Daniel inom kort blir aktuell med ny skiva! ♥
 

Ni minns honom va? Han som skulle ha kammat hem första plats 2007!

Jag måste stänga av nu! Men det är natt i alla fall, ska åka tillbaks till Anderstorp imorgon. Ska träffa Winner innan vi åker.