We're not doumb, and we're not blind.

Jag vill inte. JAG VILL INTE. JAG VILL INTE!!
Hela jag skriker att jag inte vill, jag vill inte åka någonstans, vill inte fira nyår.
Nyårsfirande är överskattat! Jag vill bara vara hemma. Ensam. Ensam hemma och mysa.
Det var antingen att åka till Sofia eller dra ut på landet.
Yes, det finns läskigt nog platser som är mindre än stället där jag bor.
Menmen, jag blev dessvärre tvingad att följa med, och jag får göra det bästa utav situationen, jag tar med mig en bok och I-poden. Valde alltså landet. Fråga mig inte varför. Kanske ville jag inte förstöra Fias nyår genom att vara tråkig och förkyld?
Jag är förkyld, fortfarande, efter att ha varit det i två veckor exakt. Tror att det nästan hann försvinna, men idag var det tillbaks. Antar att det beror på att jag stod utanför bilen utan jacka i många minusgrader och väntade på att mamma skulle komma ut ur affären och låsa upp igår.

Lovade ju att visa halsbandet som jag fick utav Sofia, och hoodyn som jag köpte igår, så jag försökte ta lite bilder, men kameran är trög och jag blev sur, så allt blev skit och jag slarvade ihop nåt skräp.
Här har ni det i alla fall! 


Tror faktiskt att jag kommer att bo  den här tröjan, den är helt vanlig, men hur go som helst, och dessutom så anser jag att turkos är min färg! ♥
 299:- på stadium. (Rea-priset!)


Jaja, nu ska jag packa ihop min lilla väska, tar med mobilen, kameran, I-poden, Twilighttrean och ett par mysiga tofflor. Vi hörs i morgon, och tills dess säger jag bara;
GOTT NYTT ÅR!! ♥