Jag älskar chips.

 
 
Har ni smakat på de nya chipsen med Ranch-smak? När jag började träna i oktober förra året slutade jag i princip helt med att äta chips. Sedan råkade jag få ett litet smakprov utav mamma för ett par veckor sedan och därefter måste jag ha förtärt 4-5 sådana här påsar.. så himla gott, smakar väldigt likt dippen, som ju är min favorit!

Jag har börjat fuska lite med sötsaker igen, om jag ska vara ärlig. Var skitduktig med att bara äta hälsosamt (har såklart unnat mig lite grann) under flera månaders tid, men nu vänder det lite grann. Inte för att det gör någonting, jag känner ingen besvikelse gentemot mig själv eller så, för jag anser att man får äta vad fan man vill, sålänge man äter i lagom mängder och rör lite på sig. Jag mådde väl inte så bra innan, heller. Hade ingen matlust. Så det är väl både hälsosam träning, sund mat och ohälsosam deppighet som bidragit till min viktnedgång. Hade en stor ångestklump i halsen som hindrade mig från att vilja svälja mat. När jag mår bättre försvinner klumpen och matsuget återvänder Däremot känner min kropp verkligen av minsta lilla smula utav skräpmat och godis som färdas genom tarmarna. Jag känner hur den protesterar och hur mycket fortare jag mår illa nu än förut. Jag tålde allt då. Nu mår jag illa efter några tuggor och jag är ganska säker på att grannarna uppe på övervåningen hör hur min mage bubblar och kämpar för att smälta ner allt. Farligt det där med för mycket fett och socker. Jag skall äta det, men aldrig återgå till de extrema mängder jag förut åt. Tror inte att mina gymnasiekompisar någonsin såg mig utan någonting ätbart i handen, faktiskt.. haha!  
 
Budskap och summa summarum: SPRING TILL NÄRMSTA AFFÄR OCH INHANDLA EN PÅSE RANCH-CHIPS (men hetsät inte, utan ta en bit i taget och spara lite till en annan dag). Hehehehe.. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: