Naglar.


Hallåhallå! Mobilbloggar för ovanlighetens skull, så hoppas att ingenting ser tokigt ut..

Tänkte mest bara slänga upp bild på mina nya naglar. Jag gav Li fria händer i vanlig ordning. Kanske aningen somrigt, men jag älskar ju gult, så då går det inte att vara missnöjd! Dessutom har ju alla klädbutiker redan börja sälja bikinis. Inga konstigheter!

Parfym.

 
 
Jag använder aldrig parfym. Aldrig någonsin. Mamma är allergisk och jag är också ganska känslig, men det finns vissa sorter som funkar. Jag har ju en hel del Victoria Secrets Mists som är gudomliga, men som slutar dofta cirka fem sekunder efter att man sprutat på sig den. Har aldrig känt något enormt behov av parfym, heller. Sålänge man luktar schampo, tvål, deo, body lotion och annat fräscht är det ju lugnt, liksom. 
 
Meeeen jag har alltid älskat Clean-serien. Står alltid och sniffar i Taxfreen på flygplatser och vill alltid ha. Och häromveckan sprutade Iza på mig lite utav sin Ralph Lauren-parfym, som hängde kvar på min tröja och gjorde mig lite förälskad. Därmed fick jag ett ryck och klickade hem några flaskor som idag anlände i brevlådan! Jag är så nöjd. Vi får se vilken doft som blir favoriten!
 
 
 
Dofter ger nästan mer nostalgikänsla än foton, kan jag tycka ibland. Det är ändå ganska häftigt. Man kan känna en sorts doft och minnas ett speciellt tillfälle. Inte bara parfymer, utan andra dofter också. När jag och Sophie var tretton hade vi båda Paris Hilton-parfymen Can Can. Jag har fortfarande kvar några droppar utav min gamla, och när jag luktar på den får jag exakt tillbaks höstadiekänslan, oversleep-minnen, sena vardagskvällar i Reftele med våra första, såkallade "pojkvänner" och deras traktorer som vi åkte i med våra Betty Boop-väskor som var fyllda med läppglans.. Shit. Nej, nu är det dags att hitta nya minnesdofter!  
 
 

Ben and Jerrys Cinnamonbun.

Innan träningen häromveckan. 
 
Förstår mig inte på min överskottsenergi och kan inte hantera den. Jag har varit vaken i 1,5 dygn och känner inte av en ynka liten gnutta trötthet. Så sjukt. Behöver ju sova. Ska jobba imorgon. Tips?!

Jag köpte den nya Ben&Jerrys Cinnamonbun häromdagen. Hade längtat så himla mycket efter att den skulle lanseras i Sverige, men när den väl kom var jag inte sugen.. haha! Ikväll plockade jag dock ut den ur frysen och smakade av några skedar. Vilken extrem besvikelse! Den var alldeles för söt, och kanelbulledegen kändes ganska hård i jämförelse med Cookie Dough. Nästan knaprig. Bulldeg skall icke vara knaprig! Attans. Menmen.