Idag är det sommar.

Man kan ju lägga till mig på snapchat om man vill. juliawilberts.
 
 
Jag har känt mig så otroligt pigg, fräsch och utvilad den här veckan (ja, det är bara tisdag kväll.. men min arbetsvecka börjar trots allt på söndagen). Och fruktansvärt lätt i huvudet. Har jag någonting att tänka på ligger allt fokus på den tanken 24 timmar om dygnet, hjärnan går på högvarv tills den exploderar, vilket den gjorde ganska nyligen efter några intensiva veckor. Nu känns det så himla skönt att låta huvudet ha semester och repareras. Förbereda sig på nya bekymmer. Livet. Haha!  
 
Trots piggheten har jag ändå mest tagit det lugnt inomhus. Fick därför världens mest positiva chock när jag idag steg utanför dörren klockan 18:30 för att möta upp Malou. Jag hade min långärmade träningströja på mig, men den rök av direkt, och sedan gick vi en rask sommarpromenad. Japp: sommarpromenad. Åh, åh, åh, så härlig solen är! Jag hade linne på jobbet inatt och idag kunde jag gå ute i träningslinnet. Älskar lättkläddhet. Snart, snart, snart ska jag gå i shorts. Behöver köpa en massa nya pga. viktnedång samt allmän brist på det överhuvudtaget..
 
Jag och Malou avslutade promenaden med räkbaguette på en bänk och inte en enda liten gåshudsplutt gjorde sig synlig på min kropp. Stötte även på min käre vän, Gregor, som kommit hem på sommarlov från Skellefteå. Sommartecken! Woho! 
 
 
 
Man blir så inspirerad av typ exakt allt när det är sådant väder. Jag vill ha fina kläder på mig. Vill läsa böcker i solstolar. Vill gå loss med kameran och ta bilder på typ varenda blomma/grässtrå utomhus (vet att jag säger så varje sommar, men den här sommaren skaaaaa jag faktiskt försöka fota mer än tidigare, nu kan jag i alla fall inte bortförklara mig med att säga att jag inte har en aning om inställningarna), vill äta nyttigt, ta promenader med vänner/ensamma löparrundor varje dag, hänga utomhus med folk osv. osv.  
 
MVH / har alldeles galet för höga förväntningar på semestern, så att jag riskerar att bli grovt besviken. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: