För mycket sömn.

 
Det känns som om att det här med lägenhetssökning börjar gå lite överstyr för min del. När Gislaveds kommuns urval känns snålt klickar jag mig in på Hemnet och söker på äkta lyx i Stockholm. Har jag möjligtvis någon mycket generös följare? Haha, men seriöst. Finns ju inget roligare tidsfördriv än att bara kika.  
 
Tack för kommentarer på föregående inlägg, både här och på facebook. 
Har fått tag på lite nummer som man kan ringa. Kul när folk engagerar sig! 
 
Det var väl mest det. Jag vaknade 18:30 idag, vilket är helt sjukt. Samma sak igår. Jag sov rekordfå timmar fredag-tisdag, men känner nu att jag måste ha sovit ikapp mig. Mardrömmar och grejer. Fick två tänder utslagna utav en nära killkompis. Usch. Hatar tappa-tand-drömmar. Det känns inte helt okej. Missade min tvättid och dessutom brukar jag ägna torsdagar åt städning för att ha en fräsch helg.. haha!

Menmen. Fika på jobbet inatt och sedan är det helg igen! 
 


Kommentarer
Postat av: Emmeline

Drömtydning var något jag intresserade mig för när jag var yngre, då jag alltid drömmer mycket, och konstigt.
"Tappa tänder
Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft."

2015-06-05 @ 12:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: