Jag bor i en igloo.

Jag bor ensam nu. Familjen har semester/sommarlov och bor i huset som vi bygger på landet. De tog med sig internet. Teven fungerar nog inte, men jag behöver den inte ändå. Det är risigt att inte kunna använda datorn, men ja, jag är vuxen och kan skaffa mig eget internet - så det är inte klagomål på det viset. Klagar heller inte om att kylskåpet är tomt, för jag har sedan lång tid köpt egen mat, men det ser lite deppigt ut. Mamma var och hämtade dammsugaren idag. Lyckligtvis hade jag en egen, sprillans ny, som jag fick i studentpresent. Tystnaden är otroligt tråkig, så jag kostade på mig Spotify Premium, då man skall kunna lyssna på det offline. Men så insåg jag att jag inte har appen, och av någon anledning går den inte ladda ner via mobildata, utan det behövs Wifi..

Så, tystnaden är sorgsen. Jag hade kunnat göra något åt det om jag hade eget internet (vad rekommenderar ni för bolag?). Vad jag INTE kan göra någonting åt och som jag har all rätt i världen att klaga över är att våra hyresvärdar stängt av all värme i lägenheten sedan veckor tillbaks. Jag fryser snart ihjäl. Lägenheten är en igloo. Jag är en snögubbe. Bara för att det är sommar betyder det inte sommarvärme. Surt! Inte första gången jag blir arg på de som äger huset. Exempelvis fick vi vänta på ny torktumlare i över ett halvår när den gamla gick sönder. Hoppas på bättre hyresvärdar när jag hittar min framtida lya.


Nu ska jag stoppa ner mina iskalla tår, fingrar och nästippen under duntäcket och hoppas på att överleva. Tur att det ör varmt på fabriken inatt.. Någom som har ett rum att hyra ut?? Eller vill bli sambo för ett tag??? Hehehe.

Can't feel my face.

En ny-upptäckt låt som snabbt blev hela umgängets favorit. Repeat hela kvällen. Så skön! 
 
 
Tjena, söndag! Efter en ganska härlig helg på bortaplan är jag nu hemma och tänkte ladda batterierna inför den sista arbetsveckan innan semestern! Har varit omgiven utav bra folk dygnet runt och det är ju alltid kul.
 
Startade fredagskvällen med lite folk hemma hos Sven innan alla begav sig hem till Iza, där jag stannnade och sov bort halva lördagen innan vi fick flyga upp ur sängen för att storstäda lägenheten, oss själva, samt fixa ihop lite småtugg till Frisörklassen som skulle hälsa på. Tyvärr blev vi inte allihop, men det blev ändå ganska lyckat. Kvällen slutade lite tidigare än väntat, men natten blev ändå lång och när jag väl hamnade på en soffa för att sova lyckades jag inte, utan låg och stirrade upp i taket tills jag kunde ta bussen hem. Därmed bör jag nu inte göra någonting annat än att sova för att orka med mina sista fem nätter. Åh! 
 

5 syskonbarn.


Har precis haft lite mys med alla syskonbarn. Olivia, Wilma och William fick träffa sin nya kusin, Betty, för första gången och Sigge tyckte att var kul med besök. Plötsligt kändes det som en hel djungel med barn. När blev de så många? Och stora?! Olivia börjar skolan i höst och Sigge pratar heeeela tiden. Galet. Ännu mer galet är det att min mamma inte ens hunnit fylla 50 år och redan har fem barnbarn.


Kände mig förresten otroligt professionell när jag idag lärde mig att hålla ett spädbarn med endast en arm/hand. Något att skriva i sitt CV, typ. Haha!