What's in my fridge?

Under semestern har jag funnit någon sorts charm i att alltid ha en skål med massa små Plopp-choklader i, som man kan gå och småäta från lite då och då.. kall Plopp är godare än rumstempererad! 

Jag vet inte varför jag dricker energidrycker. Jag har druckit ganska mycket i typ.. två månader. Jag är inte beroende, vilket jag vet att man lätt kan bli. Jag tycker heller inte att det är svingott. Juice däremot.. jag överdoserar. Arbetskompisar oroar sig. Helt ärligt, jag dricker omkring 20 liter juice i veckan. Men det är ju såååå gott! Även om det är en juice utan tillsatta grejer blir det sjukt mycket fruktsocker. Försöker att alltid dricka med sugrör för att åtminstone skydda tänderna. Mjölken köper jag endast för att kunna blanda med proteinpulvret efter mina löparrundor. 
 


Typ alla grönsaker som finns. När jag är ensam hemma och det är sommar älskar jag att tillaga en enorm skål med pastasallad som räcker i flera dagar.. haha! Smidigt. 
 
 
En flytta-hemifrån-grej som jag alltid sett fram emot är det där med att ha ett alldeles eget kylskåp. Jag har alltid velat ha ett eget. När jag var liten brukade jag önska mig ett minikylskåp i födelsedagspresent, så att jag kunde få ha mina cornflakeskakor ifred.. haha!
 
Ovan ser ni hur det ser ut i mitt kylskåp i skrivande stund. Finns lite annat också, men inget viktigt. Och så har jag müsli, en massa pasta, potatis och självklart står det en Ben&Jerrys i frysen! 
 
 
 
Den senaste tiden (läs: under mina tre ensamma veckor i den här lägenheten) har jag dock insett att det kanske inte alls är så kul med ett eget kylskåp ändå, så nu längtar jag inte lika mycket. Det är ju ganska tråkigt att laga mat till sig själv, och dessutom måste man veta exakt vad man kommer att vara sugen på de kommande dagarna. Bor man en stor familj är det ju alltid någon som käkar upp den där yoghurten som man var sugen på i affären men sedan glömde bort. 
 
Tur att jag bara har några ynka meter till mataffären när jag flyttar in i min egna lägenhet i september. Jag och min hyresvärd skojade om att jag kanske inte ens behövde ha ett kylskåp, eftersom att det bara kommer att vara att springa över gatan när jag blir hungrig, haha! 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: