Ute i naturen.


Ocean blue (sääääääääääg att ni också kan skymta ett fyrpack, snälla!).. 


.. och lite mer naturell, haha! 
Påväg till sjön. 
Haha, älskar den här bilden. Kossor överallt. Grannar. Stugväggen är precis där staketet slutar åt höger, där sitter jag i skrivande stund och har alltså kossor några enstaka meter ifrån mig. 

 
Jag har så sjukt mycket intrasslade tankar, problem, frågor, funderingar rädslor osv. i min hjärna att jag har haft nästan konstant huvudvärk ett tag. Det handlar om allt möjligt, och är liksom ingenting specifikt, egentligen. Tror jag. Kanske lite framtidsångest som börjar smyga sig på igen? Jag vet inte. (På tal om framtid har jag ringt runt till flera olika hyresvärdar och inser att det är värre än jag trott. Det finns ingenting ledigt, verkligen. Men jag har en tillfällig lösning när det kommer till boende ändå..)  

Jag hamnar lätt i min egen värld, tappar allt fokus på vad jag sysslar med och biter sönder mina kinder och läppar i frustration. Jag brukar kunna släppa allt och bli lite mer harmonisk när jag är bland folk, men till och med där börjar det bli svårt. Det har pågått i någon månad och jag hoppas, hoppas, hoppas att det bara är en period i livet, och att jag snart kan återgå till att bara vara mig själv och sluta tänka på mer än vad som faktiskt är nödvändigt. Jag försöker hålla mig sysslosatt hela tiden, för ärligt talat är det ganska deprimerande att tänka mycket att det nästan luktar bränt omkring mig. Haha! 
 
 
Idag känner jag dock att jag har luftat hjärnan lite grann. Det är verkligen någonting med landet. Någonting alldeles magiskt. Det är någonting med att inte ständigt ha täckning på mobilen, att inte ha el och rinnande vatten. Alla kunna gå i bara bikini, känna sig fräsch och vacker, trots att man kanske egentligen ser ganska risig ut.  Det är en speciell luft, en behaglig temperatur. Byborna möts vid bryggan, alla badar (förutom jag) och alla pratar med alla. Nu ligger jag i gäststugan, lillasyster läser en bok, Jari snickrar i det stora huset och mamma bygger en hundgård åt hundarna som är totalt däckade i värmen. Fridfullt. Det är så skönt och luktar gräs, grusväg och inte en gnutta kobajs, som man kanske kan tro. Såhär borde alla få ha det på sommaren. 
 
Jag skulle aldrig vilja bo här. Men när bygget är klart kommer jag spendera mååånga sommarnätter i gästsugan i mååånga år.. myspys! ♥
 
 
PS. Måste bara tillägga att dagens bilder på mig är på skämt, mest. Om det nu finns folk som tror att jag faktiskt är en sådan fisförnämn dåre. Självklart vandrar jag inte omkring i svintighta shorts, 14-centimetersklackar och amatörposerar när jag har en chilldag på landet (fyfasen vad svettigt!). Även kossbilden med min studentklänning.. haha! Vi har haft en kul dag, jag och syrran (som agerar fotograf).
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: