Natur.


Från vår "garageinfart".


Vårt hus till vänster, grusvägen in, och sedan kohagen på andra sidan om grusvägen.  
Jag ger upp nu. Det är totalt omöjligt att lyckas fånga det på bild. Hur fantastiskt vackert, harmoniskt och fridfullt det är här på landet. Jag vandrar grusväg upp och grusväg ner och det har aldrig varit lättare att andas. Man släpper allt. Det finns inga bekymmer. Att ta en promenad utan mobil och klocka. Bara vara. Någonting jag inte kan göra någon annanstans. Jag är här för tredje dagen i rad. Kommer på förmiddagarna och åker hem på kvällarna. Jag har planer för resten utav veckan, så jag kommer antagligen inte tillbaks förrän nästa vecka.
 
 
 
Igårkväll körde mamma dåraktigt på vägen in till bussen, så jag skrek att "imorgon kör jag!", vilket jag också gjorde idag. Jag har tyvärr inte kört jättemycket bil sedan jag fick körkort, så jag är fortfarande extremt laglig, lite försiktig och håller hastigheten till punkt och pricka (för det mesta). Och tur var det, för då kunde jag lugnt bromsa in i god tid när plötsligt ett enormt vildsvin och fem ungar traskade över vägen. Jag lyckades med att varken köra på dem eller bli påkörd utav bilen bakom oss. Haha, så det händer ändå lite grejer på landet! 

Sitter och väntar på farmor och farfar som skall komma och fika, och sedan skall jag åka in till Gislaved för att ta en promenad med Malou. Idag känns livet ganska behagligt! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: