Nattmörker ♡


Bild från häromdagen. Som sagt har hyresvärdarna stängt av värmen och de dagar som varit lite kyliga har varit rentav plågsamt kalla i lägenheten.. tänk vad några ljus faktiskt kan värma upp ett rum!


Min utsikt just nu. Jag tar vara på den. Njuter. Tända ljus i kolsvart rum. Det är min näst sista natt som jag får spendera i sängen innan jobbet startar på söndag kväll. Att få somna i mörker med harmoniska ljus.. kanske kan ske igen framåt höstmorgnarna? Åh!Tidigare ikväll..Min kropp strejkar idag. På flera vis. Började förmiddagen med en löparrunda, efter några dagars vila. Orkade absolut ingenting. Benen skrek, jag fick håll och lungorna värkte. Jag kunde knappt powerwalka. Fattar inte varför, då jag inte levt/gjort någonting annorlunda. Blev även bjuden på lite syskonmiddag hemma hos storasyster, där jag nog hade dött utav hunger om maten serverars en minut senare än den gjorde. Aldrig tidigare har jag varit så hungrig, ändä hade jag inte ätit mindre än vanligt tidigare under dagen.. Retligt.

Jaja. Efter middagen cyklade jag hem till en polare för filmmys. Det råkade bli "Dum och Dummare 2". Alltså, jag har alltid trott att det är en ny version av den gamla filmen och med andra skådespelare. Blev överlycklig när jag fick se att det var en fortsättning! Helt sjukt att jag inte sett den tidigare! Grymt kul film som bjöd på mycket skratt, så kul med lite lagom flashbacks. Visst är det samma kille som spelar blinda Billy i 4c?! Haha! Tror dock att en tredje film skulle floppa totalt.

Kom precis hem efter en trevlig kväll och ligger i sängen. Har fruktansvärt ont o benen. Också ovanligt. Det känns inte som träningsvärk, utan påminner snarare om växtvärken man hade i mellanstadiet..
Det är svårt nu. Jag har vant mig vid världens härligaste nattrutiner och booorde egentligen försöka hålla mig vaken länge för att förbereda mig inför söndag. Borde vara vaken tills det blir ljust. Men saaamtidigt vill jag njuta utav nattsömn mina sista två nätter nu.. Det är underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: