Jag är med lägenhet!Anmälde intresse på en loppissida på facebook, glömde halvt bort det. Några dagar gick, jag fick ett mail från en person som undrade om jag fortfarande var intresserad och idag, två dagar senare, tog jag med mig min mor för att kika. Cirka 28 minuter senare var kontraktet påskrivet och den första september kan jag börja flytta in i min lägenhet.


Alltså, wow! Vi talar om Anderstorps antagligen mest centrala lägenhet. En trea på 73 kvadratmeter med gudomligt bra hyra. Privatägt hus med endast fyra lägenheter i ( = inget slagsmål om tvättstugan) och hyresvärdar som jag hört gott om sedan tidigare. Liten trädgård där jag kan sola halvnaken i bikini utan att någon ser mig och en balkong där man kan spionera på i princip hela samhället (och där alla ser mig). Några enstaka meter till busshållsplats/station och mataffär tvärs över gatan. Även några meter närmare jobbet. Innan jag får tillträde kommer tak och väggar målas i ljusa färger och allt kommer att kännas så fräscht. Portlås och kikhål i dörren, skönt! Fult kakel i ett aningen för litet badrum, men det var det enda negativa och jag kan nog lära mig att leva med det. Åhåh!

Jag var lite nervös/kritisk till att det var en trea först. Ett tredje rum. Vad gör man med med? Förråd? Marsvinsrum? Omvandlar till en korvkiosk? Alltså, jag är ingen livrädd liten kanin, men tanken på att bo ensam i en lägenhet med ett läskigt rum som står tomt och ödsligt utan användning.. jag vill inte ha ett sådant rum! Därför blev jag så lättad när rummet visade sig vara väldigt litet och med många garderober. Det blir nästan som en walk in closet och känns inte det minsta läskigt. Jag blev även positivt överraskad över hallen. Stor, luftig och fantastisk och inte den långa, ruggiga korridor som jag föreställt mig.

Jag är jättenöjd, kunde inte bli bättre!

Som jag sagt tidigare ser jag dock inte alls fram emot det stora projekt som nu påbörjas. Jag har ungefärliga möbler i huvudet, men att traska runt i möbelaffärer och stressleta efter perfekta grejer.. nej tack! Blir skönt när allt är klart.


Nu ska jag först och främst invänta kvällen där jag, Sofia och Jennifer skall fira dagens händelse. Typ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: