Gynning Design-shopaholic.

 
ENORM LYCKA!

Vissa kanske tycker att jag är dum i huvudet som inte väntar med "dekorationer" tills jag köpt det viktigaste (säng, soffa, köksredskap osv.) för att sedan se om jag fortfarande har råd, men jag har sedan jag var 11-12 år gammal bestämt att den första, lite större och dyra inversteringen när jag skaffar lägenhet skall vara en Carolina Gynning-tavla. Allvarligt talat, det var svinviktigt för mig då. Och är fortfarande det. Det första jag kollade efter när jag steg över tröskeln in i vardagsrummet var vilken vägg tavlan skulle passa bäst på. Samtidigt som jag klottrade ner mitt namn på kontraktet sneglade jag mot den där väggen och föreställde mig hur perfekt det skulle bli.  

Jag ville inte göra tolvåriga Julia besviken och efter att ha scrollat upp och ner på Gynnings webshop i sammanlagt flera timmar bestämde jag mig till sist för att köpa Bleeding Turquoise. Egentligen var det inget jättesvårt val, då valet stod mellan den tavlan och två till (mina nästa två köp?!). Det blev den här eftersom att jag tycker att de lite mer "kladdigt målade", nakna tjejerna är fantastiskt fina och känns lite mer färgglada roliga än de mer stilrena. Jag ser någonting någonting alldeles särskilt i dem. 
 
 
Jag älskar alla Gynnings målningar. Som ni redan vet samlar jag på rödvinsglasen (som ju har tryck från tavelmotiven). Bleeding Barbie är fantastiskt vacker, men ändå blir jag lite sorgsen över att några utav de liiite finare målningarna utgått som tavlor. Jag älskar Free Mind, Butterfly Messenger och Slice Of Life. Slice Of Life älskar jag så pass mycket att jag därmed bara råkade klicka med både bricka och kuddfodral i det motivet. Absolut inte meningen.. shit. 
 
Jag hade velat köpa ett brickbord också, men någonstans måste jag verkligen behärska mig. Nu är det endast de vanliga, nödvändiga sakerna som skall prioriteras! Någon gång i framtiden kommer jag garanterat att ha fler tavlor från Carolina, och det hade varit roligt med ännu ett kuddfodral, men det är inte bråttom. Nästa köp (när jag vet med säkerhet att jag har råd) kommer att bli hennes påslakan. Jag är så fruktansvärt förälskad i det. 
 
 
Skall dock inte bara hänga upp mig på Gynningdesign. Jag har ju turen som faktiskt har en lillasyster som i princip kan titulera sig som konstnär. Hon målar alldeles fantastiska tavlor. Jag har även en god vän, som också målar extremt unika och galet fina tavlor som man bara inte kan sluta titta på när man väl börjat.. dessutom älskar jag ju fotografier och kommer säkert att ha en del sådana framme, som får bytas ut lite då och då. Haha, nej, mina väggar lär ju inte vara kala och tråkiga.
 
 


Kommentarer
Postat av: iza

Gött att vi kommer ha samma tavla! ;) hihihh

Svar: Samma hoppas jag inte, men kanske likadana! ;)
Julia Wilberts

2015-07-16 @ 11:35:00
URL: http://izahannaelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: