Det blir en bloggflytt.

Som rubriken lyder kommer det att bli en bloggflytt inom kort. Kanske i samband med min egna flytt till lägenheten, eller lite tidigare. Det sker nog lite smygandes, alltså att jag kanske börjar lite på den nya bloggen, samtidigt som det kanske kommer upp några sista inlägg här, ändå.
 
Det stör mig lite att jag inte kan byta namn på den här bloggen till någonting fånigt och låta den nya heta juliawilberts, men det får helt enkelt bli så. Jag är taggad! HÄR hittar ni min nya blogg. Så ovant att låta fingrarna slira runt på tangentbordet i den ordningen. Wilberts är så lätt att skriva, alla bokstäver är nära varandra, haha! Men det räcker ju att skriva in i sökfältet en gång, sedan finns den där. Eller lägg till mig på Bloglovin' (japp, jag kommer att tjata om det ett tag framöver!)
 
 
 
 
 
Det gick bra att jobba inatt! Mycket krångel eftersom att maskinerna stått stilla ett tag och vid 02:00-tiden blev jag helt kallsvettig och trodde att jag skulle trilla ihop av trötthet, men sedan rullade allt vidare och det har inte känts mer annorlunda idag än vad det brukar göra. Jag var ju lite orolig att mina rutiner och grejer skulle rasera totalt efter semesterrutinerna. Det är ju en omställning. Smällen kanske kommer senare, typ imorgon. Vi får se.
 
 
 
Nu har jag i alla fall precis varit och klippt lite. Ibland undrar jag varför jag inte blev frisör, men lika fort inser jag att det bara är skönt att ha som en liten fritidshobby. Ett heltidsjobb som frisör hade jag aldrig pallat. Men visst kliar det i fingrarna när det det blir en lite för lång lucka mellan två kunder..! 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: