Den allra längsta handelslistan
Jag har börjat skriva lite listor inför min flytt. Mamma tyckte att det var en bra idé. En lista för varje rum. Listan över saker som behövs i köket tar inte stopp. Vissa saker behöver jag i plural. Vissa saker har jag redan (typ decillitermått och skärbrädor), och vissa saker har jag säkert glömt att skriva ner. Fy tusan!

Och sedan alla engångsgrejer som jag inte skrivit ner, typ fryspåsar och hushållspapper. Och allt ätbart som typ "alltid" skall finnas, som kryddor, mjöl och sådant där.

Hittills är i alla fall städskrubben helt klar. Jag har dammsugare, skurhink, mopp, dammtrasor, wc-anka, diskmedel och allt. Otippat mig, va? Eller inte, haha, pedant-Julia! Lika solklart är medicinskåpet klart. Alla möjliga vitaminer, penicilliner, febertermometer, sprayer och ipren.


Jag tänker mycket på lägenheten, men inser att minnen redan bleknat och jag har nu en ganska skev bild av hur den nog faktiskt ser ut. Hur stor soffa som går in och hur litet det lilla rummet faktiskt var. Toaletten minns jag så pytteliten att det knappt kommer att gå in mer än en toarulle åt gången.. men så illa kan det väl inte vara? Tur att jag tänker på det hållet kanske, för då lär jag bli positivt överraskad när jag får se stället igen..

Vad saknas på min kökslista?! Och vad finns det mer som man abaolut inte tänker på?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: