Bilderna från Alingsås.

Utsikt över villaområdet där Fredrik bor. 
 
Det var supervarmt och perfekt glassväder under lördagen. 
 
Fruktansvärt mysig stad fylld med trähus och sådär härliga små butiker. 
 
En utav många parker. 
 
Somrig, svettig och redo för ett par timmars segling. 
 
 
Panikköpte ett par nya ballerinaskor när vi passerade stan. Alltså verkligen panikköpte. Jag äger inga luftiga dojjor, då sulan bokstavligt talat trillade av från de gamla ballerinaskorna. Kollade knappt på dem när jag köpte dem, eftersom att jag hade så bråttom. Nu i efterhand inser jag att jag är nöjd med köpet och när jag satt på båten insåg jag även att de matchade mina naglar. Haha, samma färg exakt! 
 
Jag har nog aldrig haft på mig en sådan ful jacka, men jag har heller aldrig varit så tacksam över att faktiskt få ha en jacka på mig.. 
 
Joel, Alex, jag och Fredrik. Så himla skönt gäng! Samtliga är inbjudna på min inflyttningsfest i den nya lägenheten, haha! 
 
 
Igår åkte vi ångbåten Herbert, som fyller 110 år i år. Dock var det endast sex år sedan som jag och Fredrik träffades där. På båten. Jag var var fjorton år, på utflykt med farmor och farfar och Fredrik sommarjobbade. Ganska häftigt att vi lyckats hålla kontakten så länge och bara träffats enstaka gånger. 


 
Sådär, där var det lite bilder från helgen som passerat. Både från Alingsås och segligen i Göteborg.

Riktigt lyckad helg, verkligen! Både fredagen och lördagen bjöd på fantastiskt väder, söndagen var lite mulen, men vi slapp undan regn. I lördags var det så varmt att jag svettades i linne och shorts, ändå tänkte jag väldigt vuxet och moget att "det lär ju bli kyligt att vara mitt ute på havet framåt kvällen", och så plockade jag med mig jeans och en tjocktröja. I princip samtidigt som båtmotorn startade försvann solen och jag tror faktiskt inte att jag någonsin frusit så mycket som jag gjorde. Tjurig och skakig med värkande fötter utav köld satt jag och kände mig fruktansvärt plågad en lång stund. Fredrik fick dåligt samvete, men efter att ha rotat fram en gammal jacka i kaptenshytten, druckit kaffe och ätit varm mat fick jag upp lite värme igen. Hängde med besättningsgrabbarna som visade sig vara riktigt härliga killar! Så himla kul med nytt folk. Så trots kylan var det en glad Julia som steg av båten framåt senkvällen. 
 
 
Nu är jag åter hemma i Anderstorp. Har sprungit en runda och även varit och veckohandlat lite mat. Härligt! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: