Första mötet med den mycket lilla pojken..

 
Chocken som uppstår varje gång man träffar en nyfödd bebis. Jag vet alltid att den är mindre än den ser ut på bild och försöker förbereda mig på det, men ändå blir jag alltid så himla förvånad. 
 
Har alltså varit i Värnamo och hälsat på brorsans familj som fått tillökning. Möttes i dörren utav två stolta storasystrar och fick nästan direkt upp den nyfödde i famnen. Han var vaken och verkade redan så himla nyfiken på något vis. Mötte min blick och såg mycket forskande ut, hihi! 
 
 
 
Jag sov endast ett par ynka timmar idag, i hopp om att kunna somna inatt. Imorgon blir det nämligen tidig uppstigning då det är dags för lite frisörjobb både på äldreboendet och privat. Roligt! 
 
 

Hektisk natt.

Jag och mina polare i tisdags. Ser ni mig? Rosa linne långt åt höger, med min gråklädde kompanjon, Malou vid min sida!  
 
Godmorgon! Är hemma efter en kaosartad natt. Det kändes som om att flera utav maskinerna blivit smittade utav de influensor som rör sig bland de anställda. Eller så känner de bara för att säga upp sig. "Det är total katastrof!", har jag skrikit flera gånger och slitit mig i håret samtidigt som jag sprungit omkring i cirklar som en dåre. Skönt att det bara är en natt kvar den här veckan. Fikanatt, dessutom! 
 
På tal om sjukdom är jag pigg och frisk, men ständigt rädd och redo att bli smittad. Det är alltid folk frånvarande, men det är också folk som springer omkring på jobbet trots att de är förkylda med halsont och har feberglänsande ögon. Jag får panik! Dock har jag aldrig heller varit särskilt duktig på att stanna hemma om jag inte är totalt dödssjuk, så jag får väl inte gnälla.. Inatt har jag dessvärre börjat känna av lite urinvägsinfektion, vilket är såå ångestframkallande. Jag ska ösa i mig tranbärskapslar, sova och hoppas att jag vaknar utan svidande urinrör........ vill ju vara gó och glá när jag händer med mina polare på bilden ovan. Ska dessutom träffa Mange en sväng i eftermiddag för lite trevligheter i studion! 
 
 
 
Förresten! Med risk för att låta som värsta fjanten - glöm inte följa mig på instagram! Jag vet inte hur man hittar folk om man inte kan deras användarnamn utantill, om de inte lägger till mig, eller om de inte dyker upp bland förslagen.. Jag har verkligen fattat grejen med instagram nu, och försöker bli lite aktiv. Det är nästan så att jag glömmer bort facebook. Jag heter fortfarande juliawilberts.  
 
 

Många vakna timmar.

Malou och jag på dagens pass. Malle är värsta powerwoman och taggar mig ännu mer! 
 

Halloj! Jag har planer varje dag den här veckan och känner att det då inte håller att ligga vaken till 10:00 på förmiddagarna för att sedan stiga upp vid 13:00.. nu skaver linserna. Skärpning! Igår var jag uppe rekordtidigt och tog en fika med Caroline på Bernts. Trevligt med lite tjejsnack! Idag sov jag spänt och vaknade flera gånger för att kolla klockan, då jag skulle iväg och träffa Mange. Åkte till hans studio och fick se honom in action när han hade en bebisplåtning. Urgulligt! Vi pratade lite och jag har gått med på ett litet projekt som verkar så himla roligt och småpirrigt, haha! Mer om det inom kort! 
 
 
Det blev bara en snabbvisit hos honom och därmed fick jag 2,5 timmars dötimmar i lilla Gislaved, vilket resulterade i en oplanerad shoppingrunda.......... inte bra alls! Nu är i alla fall en bikini inhandlad inför Turkiet i september.. haha! Stötte även på Iza för lite kramkalas. Sedan begav jag mig till Malous salong för lite kvällsmål innan vi åkte till Fitcamp och brände upp några små fettpartiklar. Idag var det lite mindre folk än vanligt, och därmed slapp vi smälla till varandras ansikten under de olika övningarna. Jäkligt skönt!