Omtumlande vecka!

Såhär morgonmyser jag efter jobbet innan jag somnar om morgnarna! 
 
Lördagsnatt, klockan har passerat 03:00 och jag är ganska pigg. Attans! 
 
Veckan som har gått kan ha varit en utav de sjukaste jag upplevt under mina 20 jordsnurr. Hade man gjort en intervju med mig för sisådär tre månader sedan, och sedan en ny idag, så hade svaren varit raka motsatserna. Jag har ändrat så mycket åsikter kring saker och ting.
 
 
Veckans chock har varit att jag oprovocerat har blivit extremt hårt trakasserad och kränkt utav en person som stått mig nära och som till och med tagit till olagliga medel, vilket resuterade i en heldag med svettiga flodvågor och skakningar mer extrema än ett jordskalv. Panik! Jag har fått lägga timmar på att krångla med lösenordsbyten till i princip alla hemsidor jag är medlem på, vissa sidor var väldigt svåra då det krävdes en hel del verifieringskoder och grejer som var väldigt svåra att pilla med. Insåg hur mycket jag är medlem på. Småsaker som appar och större grejer som Facebook, Youtube, Google, Instagram, Hotmail och inte minst Bloggen! Kan bara tacka Gud för att ingenting blev kapat, tänk om min blogg skulle kapas och plötsligt hade jag aldrig mer kunnat logga in här, någonting jag gjort dagligen i sju års tid. Då hade jag absolut polisanmält händelsen, det är ändå väldigt allvarligt och ett stort steg över gränsen att logga in och kolla upp folks privata angelägenheter. Läskigt att en hemsida på internet kan betyda så mycket, förresten!
 
Jag är tacksam över att ha haft mina nära som har fått se, och som fullständigt hållt med mig i den här situationen, skönt att slippa bära på allting själv. Trakasserierna har jag inte tagit särskilt hårt på, som tur väl är. Det är mer obekvämt att veta att någon annan än jag själv har haft lösenord till mina privata grejer. Jag vet inte hur länge personen i fråga haft lösenordet, om det har rört sig om dagar, veckor, månader eller år. Får rysningar när jag tänker på det. Obehag. Jag har alltid varit extreeeeemt noga med att inte visa mitt lösenord för någon. 
 
 
Trots allt mår jag ändå galet bra. Inatt körde jag på glasögon på jobbet och ååååh, så skönt det var för ögonen! Linserna brukar alltid börja torka och skava framåt morgonen på jobbet, men idag var ögonen pigga hela natten. Dock inhandlade jag brillorna för ungefär tre år sedan, sedan dess har det hänt väldigt mycket med min syn, så jag fick stå ut med att inte se så värst mycket. Börjar nu fundera på att besöka en optiker och beställa ett par nya glasögon. Vet dock hur svårt det är att hitta de perfekta.. och så är det ju fasligt dyrt. Men det är värt det, jag känner att jag måste bli lite snällare mot mina ögon. Köper jag ett par dyra kommer jag garanterat använda dem ofta, snål som jag är. Haha! 
 
 
Idag har jag inte gjort alls mycket vettigt, mer än att jag var iväg och klippte Daniel en sväng. 
 
 
Nää, nu måste jag verkligen försöka sova. Ska upp i hyfsad tid och ta tag i ett tvättberg, och sedan bär det av mot lite roligheter! Har mycket kul att se fram emot just nu, känns det som. 200 dagar kvar till Turkiet idag, förresten! 
 

Sushi Paradise.

 
God måndagskväll! Jag har haft fullt upp med allt möjligt i helgen. I lördags sov jag i Gnosjö och gick tidigt hem till Sofia på söndagen. Slingade hennes hår och sedan åkte vi iväg till hennes nya lägenhet för att måla. Jag är lika exhalterad som hon är, känns det som. Det pirrar i magen när jag tänker på hur fint det kommer vara när det är dags för inflyttning, hihi! Kaaanske smyger in en egen säng lite diskret och bara råååkar flytta in efter ett tag. Haha! Arbetade intensivt med radion igång tills färgen nästan tog slut. Jag älskar att måla, så det var riktigt roligt! Vi avslutade med lite hämtmat innan jag åkte hem och vilade en lite för kort stund. 
 
Jag var supertrött inatt på jobbet och trodde nästan att jag skulle somna ståendes.. fy! Hade därför tänkt sova hela dagen idag, men det blev ändå en hyfsat tidig uppstigning eftersom att jag bestämde mig för att följa med mamma till Värnamo. Klippte min storebror och umgicks med brorsbarnen, alltid lika mycket energi i dem! Fick gosa lite med lille William, som den lille bebisen nu ska heta. Han log åt mig och jag smälte lite grann.. 
 
Vi avslutade kvällen med att jag bjöd mamma på sushi, och nu är det åter dags att lämna hemmet för att jobba. Ser mycket fram emot att få landa i sängen imorgon bitti och ta igen lite välbehövlig sömn!
 

Naglar!

 
 
Dessa har jag haft snarlika i två omgångar, helt klart favoriterna, och de passade så fint till studentklänningen! På andra plats gillar jag de gula, och delad tredjeplats går till de rosaglittriga topparna och de turkosglittriga! De guldlila gillade jag aldrig, och de med rosetterna kändes lite för flickigt.. haha! Föredrar, som ni ser, glitter framför helmålade/möstrade. Vilka gillar ni bäst? 
 
 
Nu har jag bokat nageltid! Både jag och nattens gruppledare ansåg att jag har råd att unna mig det nu när jag fick lite förlängning på jobbet, haha! När jag har gjort naglarna blir jag alltid avundsjuk på folk med korta, fräscha, omålade naglar, men när jag själv är nagellös går jag bara suktar efter långa akrylnaglar. Lustigt!
 
Li hade inte tid förrän om en vecka, så jag får hålla ut liiiite till! Har inte gjort naglarna sedan studenten, så det ska bli kul att göra det ett par omgångar till nu. Brukar göra dem 4-6 gånger innan jag pausar en period, då jag inser vad det kostar mig. Haha!