Magsjuk?


Två veckor kvar till studenten idag! Ska jag ta en likadan bild då som här ovan, då jag slutade grundskolan? Njae, har inte varit lika plågad på gymnasiet som jag var i nian. Gymnasiet kommer jag nog sakna lite grann då och då. Kolla mitt ben på mittenbilden, förresten.. äckligt!


Orkar inte riktigt med livet just nu. Gårdagens cykling i motvind förvärrade min nästintill försvunna sjukdom. Ligger och skakar av kyla och magen tömdes på innehåll för en stund sedan. Mår illa, men känner mig inte magsjuk, i alla fall. Jaja, allt är bättre än halsont, men helst vill jag vara frisk. 
 
Ska bara ligga och mysa hela dagen idag. Började kolla på "90210" igårkväll på Swefilmer.se. Jag försökte ju börja följa den serien när den kom, var det 2007? Den krockade hur som helst med massa andra serier jag följde då, men nu har jag tid, sisådär sju år i efterhand! 
 

2,7 mil.

Jag har rört på mig idag, minst sagt! Cyklade till Gislaved där jag lite spontant mötte upp Jennifer. Blev besviken då jag upptäckte att marknaden inte startat (= inte brända mandlar för min del). Sedan cyklade jag vidare och mötte upp Sofia. Klippte henne och sedan tog vi en härlig powerwalk tillsammans i det fina vädret. Sofia är bra att gå med, jag tror att vi ligger på ungefär samma nivå och klarar samma tempo.

Cyklade sedan hem  igen och nu ligger jag och känner mig lite dum, då jag nog skulle ha haft lite mer kläder på mig idag. Jag var inte helt hundra procent frisk från min förkyldning och all motvind och motion gjorde ju inte saken bättre. Näsan är igentäppt och jag känner mig lite småfebrig. Hoppas att jag lyckas sova bort förvärringen inatt!
 

Nu är 14 års plugg över!


När frisörklassen är på Hemköp.... min del är den med Aloe Veror. 

Onsdagen är här! Nu är betygen satta och nu ska jag njuta fullt ut av Sverige i 17 dagar utan att behöva bry mig om inlämningar och annat hemskt. Underbart! Vi firade detta med att kolla på film under Smartstyling-lektionen. Jag och Iza bönade och bad om en skräckfilm medan de andra lipade över att de ville ha komedi. Vi möttes på halva vägen med "Scary Movie 5". Ingen  var riktigt nöjd, men jag var övertrött och fick en del skrattanfall medan de andra satt helt stone faced. Haha! 

Efter skolan gjorde jag lite snabba ärenden. Köpte linser och rakblad, exempelvis. Sura pengar, men nödvändigt. 

Sov gott på bussen, tror att kroppen slappade av ordentligt av att veta att plugget är över. Väl hemma drog familjen och hundarna till stugan, så jag passade på att dammtorka och skura hela lägenheten. Sedan cyklade jag till Ica och fyllde på mitt sill-förråd. Nu sitter jag i ensamhet i en skinande ren lägenhet och fcryser. Fryser ihjäl. Det har ju varit iskalla vindar idag, så det kan bero på det. Önskar mig ett badkar. Åh, så underbart det hade varit med ett varmt bad!