Trettiotvå mobilbilder på Sigge.Bläddrar man bland bilderna i min mobil kan man hitta lite allt möjligt, det har jag insett när jag legat och raderat lite onödigt. Mitt bland allt mixat, dyker det då och då upp små bildbomber från olika Sigge-möten. Ovan finner ni Sigges första mobilbildsår i min mobil, thihi! (Dock inte i kronologisk ordning)
 
 
 

Asian lover.

Jag har inte orkat redigera de här bilderna. Men vad ni kan se är min nya Buddha-ljushållare som jag köpte på ljuspartyt (partylite) hemma hos Carro. Jag blev fruktansvärt kär i den då jag är lite Buddha-besatt, och jag är riktigt nöjd med mitt köp! Fin kvalitet, lagom stor och så himla härligt! Jag tror att den kostade 495 kronor. Jag köpte även två 12-pack med ljuvligt doftande ljus till.  

Visar även min "jordglob" (tyckte att den hörde till lite), som jag fick utav mamma. Vi köpte den på Indiska under mellandagsrean och jag är överförtjust i den! 

Det känns som om att jag har samlat på mig lite mycket prydnadssaker såsom ljus, skålar, tavlor osv. Kan inte ha allt framme i mitt lilla rum samtidigt, det ser så stökigt ut. Men åh, så fint det kommer att bli den dagen jag flyttar hemifrån och får sprida ut mina saker i ett helt hem. Mitt hem kommer att gå mycket i den indiska stilen och jag bryr mig inte ett smack om vad min framtida sambo har att säga om detta.. haha!  
 
 

Skolbesviken raggarbrud.


Känner ni igen Gry Forsell aka Bettan? Älskar den här scenen! Är lika deppad som Ragge just nu.


Om folk hade fått höra att jag skulle hamna på frisörprogrammet några år senare skulle de
bara ha skrattat. Jag också. 

Imorgon är första dagen jag sjukanmäler mig på.. jag vet inte. Jag har inte varit sjuk i trean i alla fall (har ju "turen" och blir alltid sjuk på loven). Och jag minns inte att jag var sjuk i tvåan heller. Ändå blir jag stressad vid tanken på att missa en skoldag. Höjden av nördhet? Om 74 dagar har jag ingen skola att gå till, både skönt och läskigt. Men vad som är satans underbart är att jag slipper gå på Figy med mina inkompetenta svensklärare. De är två stycken, men ingen av dem håller i lektionerna och därmed läser jag på distans. Jag är den enda i klassen som läser svenska och därmed glöms jag ständigt bort. Lärarna informerar de andra klasserna, men glömmer mig. Jag trodde att jag var ledig i fem veckor nu, vilket var bestämt, men nu upptäckte jag att de tydligen ändrat sig och jag har visst prov imorgon! Jaja, då kanske det var tur att man blev sjuk då. Eller nej, för jag orkar inte ha massa omprov efter mig.. När jag tillfrisknat ska jag ta till med hårdhandskarna i lärarrummet. Jag har gått från ett B till ett A och nu är jag väl knappt godkänd. Från högsta betyg till icke godkänd. Vad i helskotta?! Är det ens okej? Jag är faktiskt upprörd. Extremt. Svenska är det enda ämnet jag någonsin brunnit för i livet och det vet alla. 

Ja, det är mycket klagomål från min sida idag. Nu kan jag inte ens njuta utav att få vara hemma från skolan, för nu har jag jättebråttom till svenskan för att reda ut ett och annat..


Från det ena till det andra: jag har kört bil idag! Japp, det skulle komma att dröja nästan tre veckor innan jag satte mig i en bil och gasade alldeles på egen hand (ja, om man inte räknar halkbanan då, förstås). Jag körde som den Ronny och Ragge-raggaren jag faktiskt är (se bilden ovan). Dock ingen fårrd, utan en volvo. Jennifers volvo. En automatare. "Tänk som när du kör gokart", förklarade Jennifer. Sagt och gjort. Jag överlevde och jag har körkortet kvar. Satt dock och pratade nervöst med mig själv i bilen.. haha!