En bra dag 46.

Mina ben var inte redo att springa idag, visade det sig. Så jag tog en rejäl powerwalk. Sedan kom jag hem, duschade, bytte om och tog en superlång vanlig promenad. Jag känner mig som en luffare som bara har vandrat omkring hela dagen, men det har varit så jäkla gött väder och då vill man ju inte bara sitta inne och glo. Lite spännande att utforska nya områden, dessutom. 

Förutom att jag varit ledig hela dagen måste ju det allra bästa vara att Angela precis kom upp och frågade om vi inte skulle beställa hem indisk mat idag. Lyckotårarna sprutade ur min ögon, typ. De vet ju att jag älskar indiskt, och varje gång vi har pizza-friday säger dem att vi gör indian-friday nästa gång, men de glömmer alltid bort.. haha. Men nu lär det indiska budet ringa på dörren när som helst.. woho! 
 

Sovmorgon efter 46 dagars väntan. Woho!


Jag för någon vecka sedan.. när jag i framtiden vill titta tillbaks på sommaren 2014 kommer det inte gå att hitta en enda systemkamera-bild, har jag insett. Och inga vettiga mobilbilder heller.. synd! Hade ju lika gärna kunnat lämna kameran hemma i Sverige. Men jag vet inte vad jag ska fotografera, liksom! 
 
Idag är det ingen vanlig dag, för det är.. min första sovmorgon-dag! Jag lyckades sova till 08:10! Eller ja, jag vaknade ett par gånger, men lyckades somna om. Blev väl avslappnad efter att ha jobbat fyra dagar i rad och antog att de inte kunde be mig om en femte dag då jag egentligen bara ska jobba två.. så skönt! Dessutom är det Finleys 2-årsdag idag, så jag ska snart gå ner och säga grattis innan jag beger mig ut på en löparrunda. Jag var nog lite för ivrig med löpningen förra veckan, för jag fick så satans ont i benen, men nu är jag redo igen! 

Igår hade jag hand om pojkarna i sex timmar medan mamman var ute på en shoppingrunda med en kompis. Trodde inte att hon skulle vara borta så länge, men vi lyckades få dagen att gå ändå, jag och grabbarna. I parken började en mamma prata med mig, vilket var lite kul. Hon hade sett mig på playgroup och blivit nyfiken, så jag blev riktigt utfrågad om allt mellan himmel och jord, haha! Det är många som sneglar lite mot mig när jag är på playgroupsen, men sällan någon som säger någonting. Det det med att alla engelsmän ska vara så himla artiga och trevliga är nog bara en myt, har jag insett (mer än i affärerna, där de tränat in artighetsfraser och talar som robotar). Jag tycker nog att svenskar i allmänhet är trevligare, men det är klart att det kan variera från person till person. Jag är en sådan där person som alltid ler mot folk jag möter, och i Sverige brukar faktiskt mina leénden bli besvarade. Här i England lyckas man knappt möta folks blickar. Men äh, i-landsproblem! 

Gick i alla fall ut på en långpromenad i kvällssolen när mamman kom hem. Så skönt! Det märks dock redan hur kvällarna mörkar fortare nu. Imorgon är det augusti, wow! 

Stewie/ConnorHur många gånger har man inte sett det gär klippet och skrattat ihjäl sig? Allt är kul i "Family Guy"-världen.. men i verkligheten är det inte riktigt lika roligt.Antar att det är såhär för varenda småbarnsmamma/Au Pair, och i den här familjen är det inget undantag. Kom att tänka på det här klippet efter att ha hört Connor bete sig såhär i 44 dagar. Gah!