Sista dagen som artonåring.


Kände lite lagom kriminell och mystisk som gick runt hela förmiddagen med ett herrhuvud i väskan. Är nästan förvånad att varken busschaffuören, svenskläraren eller kassörskan på Hemköp larmade polis.. haha! Sushi på Rose Garden, såklart! 
 
Två bilder från idag. Orkar faktiskt inte skriva så mycket om dagen. Inte för att den var dålig eller så, jag är bara för trött. Återkommer imorgon, då påbörjar jag mitt nittonde levnadsår!
 


Mobilbilder vecka 38.1. Ett sådant här litet klipp-jack har jag i stort sätt varje gång jag har klippt någon. Antingen där eller på den lilla knotan på långfingret.. klumpigt! Det förstnämnda när jag klippt en tjej och det andra när jag klippt en kille.
2. Kvällsgos med min vovve. 
3. En mycket glad Sigge. 
4. En mycket glad Julia.
5. Körde på en rosa, inflätad slinga i håret häromdagen. 
6. Såhär satt Sigge och tittade på mig halva vägen till Ullared nästan utan att blinka.. haha! 
 
 

Bunny-case.

Jag fick det här fina mobilskalet utav Julio imorse. Kanske lite fånigt, men jag såg ett likadant på en blogg för kanske fyra-fem år sedan och har ända sedan dess velat ha ett likadant, trots att jag på den tiden inte ens hade någon mobilskalsvänlig mobiltelefon. När jag skaffade Samsungen i januari har jag sökt som en galning, men bara hittat det till iPhone. Snacka om att jag blev lycklig när jag fick se det imorse, stort plus att det även är i min favoritfärg. Dessutom är ett likadant i cerise också påväg, haha! Kanske lite osmidigt att använda med de långa öronen, men fint som prydnad. Svansen går att plocka bort och man kan använda den som stöd när man vill att mobilen ska "stå upp".