Sommarkänsla.


Vet inte varför, men jag gillar den här bilden. Jag tog den utav misstag, trodde att självutlösaren var
igång, men kameran fotade direkt när tryckte på knappen och samtidigt började springa baklänges..

Åh, vilken fin dag det har varit idag! Min kropp har redan ställt in sig på sommarlov, tror jag. Igår vaknade jag nämligen sex minuter innan bussen gick och idag vaknade jag 25 minuter före. Jag som aldrig försover mig! Hann i alla fall med båda dagarna. Sommar, sommar, sommar! Klasskamraterna hade shorts på sig när jag anlände till skolan, och som tur var hade jag ett par reservshorts för just sådana här dagar inläst i skåpet. Jag och Emmy tog en sommarpromenad till Eko och sedan hade jag en körlektion som gick fantastiskt bra.

När jag kom hem från skolan snyggade jag till mig lite grann och traskade sedan iväg till min praktikplats (eller ja, jag hoppas att de fortfarande vill ha kvar mig, så jag kallar den för "min", hehe) för att hälsa och kolla läget. Det resulterade i kramkalas, så kul! Köpte lite kvällsmys på hemvägen och nu har jag precis varit ute på en runda. Jag hade ju tänkt ta det lugnt, men drog ändå på mig mina nya löparshorts och sprang bättre än någonsin, trots att jag glömde dricka innan, hade skoskav och kände mig allmänt slö. 
Himla skönt att låta de ofasta låren fladdra fritt i luften, ni borde testa! 

Ha en fin kväll, mina vänner! ♥


ps.
Igårkväll kom beskedet om att alla JB-gymnasium lägger ner, för er som missat det. Fyra övertas dock utav annan ägare. Tyckte väl att det här inlägget blev lite för positivt för att vara sant, hehe! 

Victoria´s Secret - Hello Darling.
Min kära väninna, Iza, har fått mig att bli lite småkär i Victoria's Secrets bodymists. Hon har ett par stycken och jag har blivit väldigt förtjust i Endless Love. Då jag håller på med körkort och saxköp har jag ganska kass ekonomi och har inte velat beställa från internet (då det blir dyrt med frakt och faktura) har jag valt att vänta ett tag, åtminstone till mina vanliga parfymer tar slut (haha, jag har inte tagit slut på en enda parfym i hela mitt liv). Idag fick jag dock veta att de säljer "misterna" i den nyöppnade affären, Family House, i Värnamo för endast 99 riksdaler styck. Jag hade lite dötid och gick dit tillsammans med Emmy. Tyvärr var min favorit slutsåld, men jag föll lite grann för Hello Darling, så den fick det bli!

Det lär inte vara min sista. Jag är ju lite smått allergiskt mot många parfymer och mamma är desto mer allergisk, vilket gör att det är svårt att använda parfym i vårt hem. Det räcker ju faktiskt egentligen med deodorant, en nyduschad kropp och nytvättade kläder för att man ska lukta gott! Misterna är inte riktigt som parfymer, de flesta utsöndrar mildare dofter. Vissa är dock för starka ändå. Jag bad i alla fall mamma att lukta på min, och det var inga problem för henne, hihi! 

Mange Makers - inte en krona.Såg att Mange Makers släppt en ny singel! Haha, nej, jag tycker att låtarna blir allt sämre.. men videosarna är fortfarande väldigt underhållande! I "Mange Bjuder" var min gamla vovve med och i den här nya låten upptäckte jag precis en bekant, Fabian. Haha, alltid är det någon man känner igen. 

Nu ska jag ut en sväng. Har ätit en del, så orkar nog inte springa, men en rask promenad får det åtminstone bli! Ikväll väntas myspys med mig själv. "Skärgårdsdoktorn" på svt1 klockan 20:00, och sedan får vi se.  

Jag ska bjuda er på lite bilder om en stund!