Baksidan.Jag slängde ihop baksidan ganska snabbt och blev väldigt nöjd! Fick med mycket viktigt, Mary, Paramore, syskonbarn osv. Ni ser ju! Framsidan fick bli den jag publicerade i inlägget nedan.

Skickade precis iväg beställningen, så snart har jag den här hemma (leveranstiden är på två veckor, men jag har alltid fått den fortare än så) och kan börja planera nytt roligt och tråkigt för framtiden. 

 


 

Dags för en ny Personlig Almanacka!Insåg i veckan att det börjar bli dags för att pyssla ihop en ny Personlig Almanacka om jag ska hinna få den i tid tills den gamla "går ut". Det blir min fjärde, och jag har verkligen trivts med de tre jag har haft. Kan inte leva utan min almanacka, då jag älskar att ha allt noggrannt planerat in i minsta detalj. Tyvärr har jag inte varit sådär jätteflitig med kameran den senaste tiden, åtminstone inte när det kommer till att ta bilder på mig själv.. och det är ju min almanacka, därmed vill jag såklart vara ego och ha en bild på just mig. Precis när jag höll på att ge upp mitt letande kom jag på att bilden ovan, som faktiskt togs utav misstag då jag trodde att jag hade timern på, skulle kunna bli ett snyggt omslag. Nowa, som är väldigt kreativ av sig, höll med mig om att det blev ballt, men mamma röstar ändå på en ansiktsbild. Vad säger ni?

På baksidan hade jag gärna velat fortsätta med Mariette som jag har på min nuvarande.. men tyvärr har jag inte någonting nytt på henne heller. Tanken slog mig att kanske smälla ihop ett kollage med hur många bilder som helst på allt och inget. Då kan hon ändå vara med på ett litet hörn tillsammans med annat jag tycker om, hihi! 
 
 

Packning.. yes!Japp, sisådär 50 dagar i förväg började jag alltså fila lite på det här med packningen. Haha, har fått höra att jag är galen, men det är ju så kul! Nu kan jag titta på väskan och känna att Grekland närmar sig varje dag innan jag cyklar iväg till jobbet. Lycka i tråkig vardag, liksom! På tisdag har jag garanterat mina nya bikinis i brevlådan, också. Och så ska allt, provas, bytas ut packas om femhundra gånger under de här 46 dagarna som återstår. Vet inte riktigt hur allt ska få plats, för lite mer ska allt packas ned, bland annat en stor handduk. Den kommer jag nog dock slänga innan den sorgliga hemfärden för att få plats med nya saker som jag antaligen kommer att köpa. Smycken och inpackningar skall absolut inhandlas, det köpte jag alldeles för lite i fjol.
Och stativet.. det skall absolut följa med den här gången. Men det går kanske som handbagage. Jag längtar verkligen. Både det datumet vi ska åka och veckan efter har plockats bort från Fritidsresors hemsida, det är fullbokat, så vi är nog många semsetersugna människor som tillsammans längtar just nu!  


Känner mig ganska risig idag, på tal om ingenting. Smällde i mig en Ben&Jerrys igårkväll och somnade vid 05:00 imorse, bara för att jag hatar att sova ensam. Jag väntar alltid tills det börjar ljusna ute, först då känner jag att jag kan somna. Sov skitlänge idag och har sedan bara legat i mjukiskläder och gjort ingenting alls. Jag vill ju ut och springa! Det har tyvärr blivit ett litet uppehåll från springningen just nu, eftersom att jag var sjuk förra veckan och jobbade den här veckan. Idag är det perfekt motionsväder, men kroppen är inte redo. Fick extrem kräkhosta genom att bara cykla genom Anderstorp i vanlig takt igår, så det är ingen idé att försöka. En vanlig promenad känns inte sådär lockande. Och imorgon börjar ju en ny arbetsvecka.. men sedan, när jag har mina två veckors semester, då ska jag genast sätta igång igen! Är taggad till tusen!