Vi fick en fin sommar!

När jag för en stund sedan slog upp mina ögon mötte min blick regn. Samma sak igår, då var det blöt asfalt. Men det är ändå varmt, sådan där kvav åskvärme. Men vilken kanonsommar det blev, rent vädermässigt! Regnet behövdes verkligen efter all torka, nu. Det måste ju ha varit den varmaste sommaren på flera år! Eller? Förra sommaren regnade ju bort totalt. Då var det perfekt att åka utomlands framåt hösten. När jag legat ute och njutit i solen den här sommaren och upptäckt flygplan uppe i himeln har jag tänkt "vilka idioter som åker utomlands nu, när det är så fint väder här!", men sedan inser jag att de flesta antagligen, precis som jag, bokade sina resor innan de märkte hur fin sommaren blev. Dock skulle jag aldrig boka en resa precis i semestertid, även att min resa är lite på gränsen. Och ja, visst är det smidigt att resa på semestern/lovet när slipper ta ledigt.

En semester utomlands är ju ändå en helt annan sak, det är en helt annan avkoppling, en annan värme, myggfritt och man har absolut inga måsten, totalt stressfritt (men körkortsångesten kan jag nog inte fly ifrån, tyvärr, det är det enda som tynger mig dygnet runt). På torsdag är det två veckor kvar till avresa. Woho! 

Börjar bli stressad när det gäller det här med euro. Förra året stannade vi till vid banken samma dag som vi åkte, men sedan Swedbank krånglat till det med kontanter och även plockat bort vår automat här i Anderstorp(!!!!!!) blir det knepigare. Undrar varför de ens finns kvar här, när de inte ens har en automat. Nej, känner att dagen då jag byter bank närmar sig. Det verkar inte finnas någon automat i närheten som kan släppa ut euro, så på fredag ska jag nog hinna titta in på Swedbank och fråga face to face vad jag ska ta mig till! Vet inte heller hur mycket pengar jag ska ta med mig. Först hade jag tänkt att endast ta med kontanter och i vanlig ordning lämna bankkortet hemma, precis som jag alltid gör med mobilen och andra värdesaker som jag inte vill riskera att bli bestulen på. Men det känns lite lustigt att gå runt med flera tusen kronor/flera hundra euro i handen. Grekland tar ju mest bara emot kontanter, åtminstone på turistställen, men har jag kortet kan jag ju plocka ut lite i taget.. hmm..


Update. Kolla! Jag var precis inne på Fritisresors hemsida och upptäckte att det byggts till ett mini-vattenland på vårt hotell! Hur coolt?! Helt nytt för i år, wiewie!!
 


Ja, det var dagens ointressanta svammel. Hehe. Hör av mig när jag har något vettigare att skriva! 
 Why?Alltså.. varför ser facebook ut såhär för mig och har gjort det sedan igårkväll? Har fler samma problem, eller är det bara jag? Alla andra hemsidor ser normala ut och jag har startat om datorn.. Nej, det går inte att klicka på någonting heller..

Men jag dör inte. Har ju facebook i mobilen, också.
 
 

Game Boy-skal.På marknaden i Kunghamn hittade jag dessa skal. Jag har sett dem på internet förut, men inte brytt mig så mycket. I verkligheten blev jag lite kär, så jag köpte först det blå, gick hem och testade en stund. Himla skön kvalitét, silikonskal som skyddar knapparna på sidan och även alla hörn och kanter några millimeter inpå framsidan. Så jag gick och köpte det gula också, medan Julio valde ett grönt. 

Minns ni Game Boy? Jag älskade att spela! Kunde sitta hela dagarna och knappa på den där lilla apparaten med pytteliten grönaktig display som visade svartvitt när man satte igång det.. när jag blev äldre lånade jag Nowas PSP, som var lite mer modernt. Blev grön av avunund när hon fick både ett NintendoDS och ett PSP medan jag satt med migg gamla Game Boy Advance! Nu tittar man tillbaks och märker hur tider har förändrats och hur gammal man blivit. Nu kan man ju använda mobilen som Game Boy! Ändå är jag lite sugen på att köpa mig ett PSP nån gång när jag tagit körkort! Haha, faaaaasen vad mycket jag ska unna mig då.