Vill inte bli sjuk..

Haaaaallå. Vi hade mysmorgon med ansiktsbehandling, tända ljus och frukt imorse. Så himla mysigt! Jag får alltid lite ont i halsen utav bland annat filmjölk, för söt yoghurt, te och honungsmelon (haha, knasig blandning.. finns det något samband?). Därför antog jag att det berodde på melonen när jag fick lite ont i halsen efter första lektionen. Dock blev det lite värre och jag började även känna mig lite mer frusen än vanligt. Jag hoppas att halsen bara är inbildning och att kölden beror på att jag bara är övertrött. Jag har sovit förfärligt dåligt hela veckan, vaknar hela tiden. Drack i alla fall varm choklad precis och ska ta det lugnt nu. Har heller ingenting planerat i helgen mer än att vara hemma och plugga järnet. Det är så himla mycket i skolan nu, för mig (den enda som har svenska och engelska i klassen), trots att JB-gymnasiet har som policy att inte dela ut hemläxor.. 

Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Har långdag i skolan med kunder och lite roligheter inplanerade på på måndag, körlektion på tisdag, inlämningar på onsdag, redovisning på torsdag och blablabla.. Och sen är det sportlov (fast då är jag säkerligen frisk igen om jag nu blir sjuk)! Jag hade precis gett upp hoppet om jobb på lovet, men mailade för säkerhets skull chefen igår, och nu fick jag precis svar om att jag får jobba förstaskift. Total lycka och total mardröm på samma gång. Förstaskift = ingen sovmorgon, lägre lön och fem arbetsdagar istället för fyra. Men pengar blir det, och det behövs, kan jag säga! Så det är absolut mer lycka än mardröm, ändå. Jag var och betalade 4000 kronor på körskolan innan. Riskettan och ett paket på fem lektioner. 

Öhöh. Jag bloggar tråkigt nu, men det finns inget att skriva om eller ta kort på. Och nej, jag tänker inte be er om bloggtips den här gången, för ni tipsar aldrig ändå. 

Utmattad.

Ååååh, jag är så attans trött! Hade ju körlektion imorse, jag var mindre nervös än jag trodde och läraren var bra. Men jag har en lång väg kvar när det gäller körningen, vilket absolut inte kom som en överraskning. Jag bokade i alla fall fem nya lektioner och riskettan. Det får ta den tid den tar, men jag är som sagt taggad och på G nu. Och pengarna bara flyger iväg.. jag är glad att jag köpte min samsung innan jag satte igång med körkortet på allvar, annars hade jag verkligen inte ens vågat tänka tanken på att köpa en nu eller det närmsta året, typ. Såhär pank har jag inte varit sedan jag skaffade mitt första sommarjobb för tre år sedan. Menmen, pengarna går åtminstone till någonting viktigt och vettigt, så! Jag ska nog sluta uppdatera er om körkortet ett tag nu, förresten, jag börjar känna mig tjatig! 

Efteråt köpte jag en sallad på Hemköp och gjorde ett ärende på banken. Sedan satt jag i skolan i två-tre timmar och väntade på Sophie och Iza. Vi gick till bowlingen där Sophie bestämde sig för att skita i allt och dra hem igen, vilket resulterade i att jag och Iza fick en hel bana för oss själva. Vi blev utskällda utav personalen för att vi valt barnkloten, vilket vi inte ens visste om. Så klena är vi, haha! Vi hann spela fyra omgångar eftersom att vi bara var två personer. Jag var så frustrerad då jag inte kunde prestera ordentligt tack vare mina långa naglar. Jag skadade ena tumnageln och är så jäkla öm nu. Men jag tror att jag vann ändå! Det är ju huvudsaken. Höhö.

Har pluggat teori (oops, så bra gick det med det körkortdstjat-förbudet) i över sex timmar nu. Inte bra, då jag prioriterar den före skolarbetet. Har två uppgifter som jag hade tänkt ha lite halvklara imorgon, en film som jag skulle kollat på och ett prov.. Döööö. Lär inte bli mycket sömn inatt. 

Ensam i skolan.
Alla andra sover eller åker skidor i Hestra. Friluftsdag. Jag ska nog bowla med brudarna i eftermiddag.