Sleepover.

 
Olivia är här och sover över hos oss. Tycker att det är kul att få umgås lite med henne, det blir ju tyvärr inte så ofta. Vi har skrattat och fjantat oss. Olivia har gjort en såkallad "grismacka" med majs på, smaskens! Tror förresten att det var allra första gången jag fick en lyckad bild på oss båda. Hon har ju aldrig suttit still förut, busfröet. Fick alltså vänta i fyra år och en dag på den här bilden. Tänk att hon är så stor nu, och så roliga saker hon ständigt vräker ur sig! 
 

SiggesötnosJag skrev ett inlägg som försvann och nu är det natt, så jag orkar inte skriva om. Men jag bjuder på två bilder på mig och världens sötaste pojke från idag. Eller igår, om man ska vara noga. Vi har myst och busat och åh, så mycket jag tycker om honom! Lille Sigge ♥
 

Greklands-inköp.


Fina ringar från min favorit-smyckesaffär som jag handlade från även förra året. Billigt och lyxigt! Hade tänkt mig att jag skulle köpa jättemånga liknande den turkosa längst åt höger, men det blev visst inte så. Jag älskar verkligen den stilen på smycken; när det ser lite gammaldags ut, "silvret" är lite repigt och stenen är "sprucken". Turkos är dessutom min favoritfärg. 
      

Jag blev superkär i det här fina armbandet, så efter lite tjafs i affären ryckte Julio åt sig det, sprang till kassan och betalade det åt mig. Han är så himla fin, men jag avskyr presenter, så jag blev både tjurig och lycklig. Känner liksom inte att jag är värd att slösa pengar på, möjligtvis bara på födelsedagen/julafton. Jag bestämde för mig själv att det får bli en födelsedagspresent, så jag får inte använda det än. Julio är inte med på det. 


Det blev inte så mycket hårprodukter som jag tänkt mig, med tanke på den där jäkla bagagevikten som var väldigt begränsad. Flytande saker får ju dessutom inte finnas i handbagaget. Men det blev mina tre favoritinpackningar. Verkligen de bästa jag använt. Fick även med mig lite olivolja som blev över från det jag redan använt på hotellet. Olivolja är väldigt bra för håret och jag passade faktiskt på att smörja benen med det också! 


Lite blandat till kroppen. Åh, som jag älskar att gå runt och sniffa och vela. Ljuvliga dofter och bra kvalitet! Riktigt feta krämer till kroppen.


Body Scrub från taxfreen. Den luktar godis! 


Ett spontant Body Butter, också från taxfreen eftersom att jag ville slösa upp mina sista euron. Dock var jag så trött att jag inte fattade förrän efter inköpet att jag köpt fel lukt.. haha, den här har jag ju redan som Body Mist! Men äh, det är ju favoriten utav de som jag redan har! 


Och ja.. bilden säger väl allt. Tror att de flesta som känner mig vet att jag är heltokig i Kinder-produkter. Det är sällan jag kommer till skolan utan ett paket Kinder Maxi i väskan.. lär ha slösat flera hundra på dessa ljuvliga Kinderägg under resans gång!


Ja, det här var alltså vad jag inhandlade i Grekland. Grekland, eller åtminstone turiststäderna på Kreta, är inte platser som jag rekommenderar shopping-sugna människor att resa till. Utbudet är inte stort, det är smockat med butiker men alla säljer precis samma saker av kass kvalitet med ett ganska högt pris. Det är bara i kroppsvårdsbutikerna (och i "min" smyckesbutik) som jag känner att det är lyxigt och att produkterna är värda sitt pris! Men så är jag inte heller någon shoppingperson, så jag klagar inte alls. Jag är väldigt nöjd! 
 
Jag hade tänkt utnyttja helgen till att tagga ner efter resan och åt att sortera bilder, fixa och såklart blogga upp massa bilder här. Dock visade det sig att jag kom hem till ett otroligt segt internet, så planerna gick i kras. Bara det här inlägget har tagit mig omkring sex timmar att publicera. På söndag är det ny månad, då blir internet bättre för ett tag, så vi får antaligen vänta. Jag som vill visa er nu, nu, nu, nu!! Håll ut!