Sista inlägget som sjuttonåring.

Börjar skriva det här inlägget klockan 22:31. Om exakt arton år sedan + 23 timmar sedan + 57 minuter sedan föddes jag. Tror jag. Mattesnillet här! Med andra ord - imorgon fyller jag arton år. Klockan 22:33.

Äntligen är den här helgen över. Det var längesedan jag hade såhär tråkigt, men jag överlevde.
Imorgon kommer Maria Nila till skolan, så det blir lite utav en specialdag med föreläsning och färgning, antar jag. Inte helt fel. Nowa har bakat en hemlig tårta till mig ikväll. Hon kom in med den till mig för en stund sedan, men jag blundade fort som attan och sa att jag ville ha den som överraskning, haha!

Äh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är trött efter att ha gjort ingenting. Hatar den sortens trötthet. Lat-trötthet. Förstår helt klart varför Big Brother-deltagarna sov så mycket, speciellt mot slutet. Hör av mig imorgon när jag är pigg och förhoppningsvis lite gladare. Ska försöka fixa fram lite kul bilder då, också!

Önskar er en god natt för sista gången i mitt sjuttonåriga liv (som faktiskt har varit ett utav de bättre åren för min del, lyckligt nog).

 

Chillidill.


Är hon inte helt fantastiskt fin?
 
Känns så märkligt att bara vara ensam hemma såhär på helgen! Mamma åkte iväg på spa med sitt jobb imorse, Jari fixar med det sista i huset (imorgon får vi inte vara där mer, då tar de nya ägarna över) och Nowa är på bio med en kompis. Men lugnt är det inte ändå, nej. Tre hundar som blir helt stirriga så fort någon går i trapporna är ju med mig. Det förvånar mig förresten hur mycket folk egentligen kan springa fram och tillbaks i det här lilla huset med endast tre personer till som inte hör till min familj.. jag tror i alla fall att det bara är tre personer till.. måste undersökas! Samtliga hundar har dessutom fått minipromenader i omgångar runt huset (man kan inte lämna dem ensamma några längre stunder nu när vi bor i lägenhet, pga. skällrisk).
 
Har i alla fall fixat lite skolarbeten. Lite kvar också, men ändå skönt att det är fixat. Nu ska jag nog baka en kladdkaka, för det var väldigt längesedan sist!
 

Partynisse, nej.

Iza tjatade tills jag gick med på att gå ut till biblioteket för att bli upphämtad utav henne, Caroline och någon snubbe. Vi hämtade två tjejer till och åkte vidare till en såkallad fest. Ganska dött, bara några få snubbar på plats och vi orkade inte invänta fler, så vi stannade i max en timme innan vi smög iväg. Brudarna drog vidare för mer festande i Gislaved och själv bestämde jag mig för att gå hem igen. 21:30. Duktig flicka! Är så trött att ögonen svider. Saknar mig pojkvän. Godnatt!