Sista Oktober.

Jag har världens bästa mobilkamera. Byggde sådana här berg igår. Helt klart en utav mina favoritkörningar. Den tog tid, var superenkel att packa och man slapp bygga pallar.
 
Sitter och njuter utav den sista timmen innan jag måste börja dra mig mot arbetet. Förutom att urinvägsinfektionssmärta så har jag faktiskt haft det extra bra på jobbet de här två dagarna. Idag är det dag tre och chansen att även det här blir en extra bra dag är nog minimal. Så bra kan det inte bli!

Förresten. Läkaren kunde inte garantera att jag hade urinvägsinfektion i måndags, trots att testet innehöll blod. Jag bönade och bad om pencillin och då skrev han motvilligt och tveksamt ut ett recept. Senare på kvällen höll jag ju som sagt på att dö utav smärta och fick slänga i mig massa smärtstillande. Igår ringde han upp mig och bad om ursäkt. Nu hade han tydligen hittat bakterier och hemskheter. Så typiskt när läkare inte kan lyssna ordentligt på sina patieter (i alla fall när det är patienter som precis som jag har haft sjukdomen väääldigt många gånger och kan sin sak.) Men jag gillar honom ändå, han är alltid bra, och han kollade ju faktiskt i efterhand och lade ner tid på att ringa upp mig. Nu väntar jag bara på att få en ordentlig utredning på varför jag alltid drabbas..

Ha en bra dag nu, folk!


 

Gött med sömn.

Tog några extra timmars sovmorgon idag. Är van vid att vakna vid 7-8-tiden nu när skolan är igång och det. Jobbet tröttar dock ut mig och mina bruna ögon valde att öppna sig vid 12:00.. och jobbet kallar klockan 13:46! Då har man sovit bort hela dagens fritid, kul. Fast ganska härligt, för då passerar veckan lite fortare.

Det gick förresten bra igår. Lugna maskiner, plus att jag fick fixa till några pallar som skickats tillbaks, eftersom att det blivit lite fel på dem. Kallt var det också! På sommaren svettas man som en gris på fabriken och igår gick jag runt och frös!! Tar med mig en reservtröja idag. Urinvägsinfektionen slog till ordentligt (som väntat). Mamma kom med massa ipren och den suraste juicen hon kunde hitta. Jag lipade en stund på toaletten tills kroppen bedövades utav läkemedel. Haha! Det känns lite bättre idag och jag hoppas att det fortsätter så.

Nu måste jag göra mig iordning. Bråttom, bråttom!