The Typical Praktiserande Julia-Nichole.Alltid Pytt i panna. Trogen vän. När det ska sommarjobbas eller praktiseras finns det ingenting annat än Felix Krögarpytt i min värld. Och risgrynsgröt till frukost. Gärna lite Crunchy Corn till efterrätt eller kvällsmat också, såklart.

Det går fortfarande bra. Igår kom Sandra till salongen och klippte sig hos mig. Ska försöka få dit lillasyster nästa vecka, också. Men hon är inte direkt frivillig.

Tjugosjunde November tjugohundratolv.

Ännu en bra praktikdag. Förutom "det vanliga" så fick jag putsa salongens två stooora fönster. Det är som sagt två frisörer som äger salongen och varje jul julskyltar de varsitt fönster, men nu fick jag lov att dekorera Lenas. Hon hade lite önskemål, men det var riktigt skoj att stå där som en levande skyltdocka och fixa hela eftermiddagen. Jag ska ta ett kort någon dag, lite diskret när ingen ser. Kanske i helgen. Ni ska få se!  

Efter praktiken gick jag en rask fettbrännarpromenad hem till Sandra och Viktor för att umgås lite smått och nu ligger jag hemma och är sådär lagom trött. Älskar att slippa hoppa på en buss 07:16 varje morgon..