En sommarlista? Hjälp!


Okej, nu är det såhär.. på John Bauer-gymnasiet har det alltid varit så att man inte får ha sin skoldator över sommaren, jag har inte hört någonting om detta året, men jag antar att jag snart också kommer att behöva säga hejdå till min.
Vår stationära dator här hemma är fruktansvärt långsam och någon annan dator finns inte till hands, möjligtvis Julios när vi hinner ses. Mycket sommarjobb, datorlöshet och vistelse utomhus kommer alltså att göra att uppdateringen kommer att minska, men jag ska såklart göra mitt bästa för att kunna uppdatera så mycket som möjligt ändå!

Jag kom nyligen på den galanta idén att jag kanske borde skriva en sådan där "30-dagar-lista", som jag har gjort någon gång förut. Alltså när man skriver, berättar och kanske lägger upp bilder om ett speciellt ämne varje dag. Jag skulle kunna skriva den nu de kommande veckorna och tidsinställa så att de ploppar upp då och då under sommaren. Vad säger ni om det? Jag har en liten grundlista redan, men det vore ännu roligare om ni kunde hjälpa till och ge mig lite förslag på vad jag skulle kunna skriva om, så att listan blir lite mer personlig! Lite som en frågestund, fast ändå inte..

Ni är ju ganska många läsare nu igen, så lite förslag måste ni väl ha?
Ni kan vara anonyma, jag godkänner kommentarerna om ett par dagar!

Jag är kär i det här.Blir kär i själva klippet. Så fint..

.. men jag hejar fortfarande på Hanna, orkar inte med någon som inte säger någonting annat än "jag är bara mig själv", "alltså, på riktigt" och "över huvud taget". (Erkänn att ni BB-fans fick upp hans röst och exakta sätt att säga det på i huvudet? "Alltså, på riktigt, över huvud taget!")

Lite enkelt..


Första flätan som blev snyggare efter några försök!

Idag gjorde jag min enda restuppgift, rullade permanent på bra mycket mindre än en timme och sedan sysslade jag med lite enkla långhårsuppsättningar. Helt okej!

Nu inviger jag helgen med att byta lakan i sängen och städa Ebbas bur.